Το CU δίνει μέσα από 3 νέα πακέτα περισσότερα Gigabyte, Double Surf και Email!

Μοίρασε την γνώση...

Το CU μέσα από 3 νέα πακέτα, θέλει να δώσει την δυνατότητα σε όλους τους συνδρομητές του, να έχουν περισσότερα GB, άρα περισσότερη ώρα στο internet. Αυτό μπορεί να γίνει επιλέγοντας ο εκάστοτε συνδρομητής το πακέτο εκείνο που ταιριάζει καλύτερα στις προσωπικές του ανάγκες.Τα τρία αυτά νέα πακέτα του CU, διαφοροποιούνται στο χρόνο που θέλει ο συνδρομητής τα GB. Έτσι υπάρχει δυνατότητα να έχει περισσότερα GB τα σαββατοκύριακα, τις καθημερινές ή μόνο τα βράδια!

Geekbuying WW

Αντιστοίχως οι χρεώσεις είναι ως εξής:

Διαφήμιση
  • ΓΚΙΓΚΑΝΥΧΤΕΣ: 10 GB με 6€, για χρήση από τις 20:00 μέχρι την επομένη στις 08:00, κάθε μέρα για ένα μήνα.
  • ΝΑΤΑ giga DAY: 1 GB με 1€, για 24 ώρες
  • NATA giga WKND: 3 GB με 2€, για ένα Σαββατοκύριακο. Συγκεκριμένα, το πακέτο διαρκεί από Παρασκευή 17:59 έως Κυριακή 23:59

Εάν τώρα για κάποιον δεν του είναι αρκετά όλα αυτά τα GB, μπορούν μέσα από το πακέτο CU Surf & Email, να διπλασιάζει τα MB του και με 6 ευρώ να παίρνει 1200 MB. Η προσφορά για το Double Surf & Email, θα είναι διαθέσιμη από 18/05 μέχρι και 31/5.

Google news

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram