Το Google Pixel 2 εντοπίστηκε στο Geekbench με την ονομασία “Taimen” και εντυπωσιακά χαρακτηριστικά!

Μοίρασε την γνώση...

Αυτό που ξέρουμε εδώ και κάποιο καιρό, κυρίως από φήμες, είναι ότι η Google εργάζεται σε τρεις καινούργιες Pixel. Η κωδική ονομασία των συσκευών αυτών είναι  Muskie, Walleye και Taimen. Παρότι ξέραμε πολύ λίγα πράγματα για την 3η συσκευή, σήμερα εντοπίστηκε στο Geekbench, αποκαλύπτοντας μερικές βασικές προδιαγραφές.

Geekbuying WW

Τα άλλα δύο μοντέλα που αναφέραμε πιο πάνω, τα Muskie και Walleye, ξέορυμε από τις φήμες ότι προορίζονται για διάδοχοι του Pixel και του Pixel XL.

Διαφήμιση

Στην ΄λίστα που βρήκαμε στο Geekbench, αναφέρεται ένα κινητό με την κωδική ονομασία Taimen και δεδομένου ότι ξέρουμε ότι η Google εργάζεται πάνω σε ένα κινητό με αυτή την ονομασία, σιγούρεψε ακόμα περισσότερο την φήμη. Η συσκευή αυτή αναφέρεται ότι διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη από τις άλλες δυο συσκευές Pixel. Για επεξεργαστή, βλέπουμε από την λίστα ότι θα έχει τον εντυπωσιακό Snapdragon 835 που θα είναι χρονισμένος στα 1.90GHz, ενώ θα συνδυάζεται και με 4GB RAM. Για λειτουργικό, θα τρέχει το Android O, που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα.

Google news

Σχετικά με την βαθμολογία, βλέπουμε ότι στην δοκιμή single-score είχε 1804 σκορ, ενώ στην δοκιμή multi-core έπιασε τα 6248. Για να έχετε και ένα σημείο σύγκρισης, το Samsung Galaxy S8 στη δοκιμή single-core πιάνει 1945, ενώ το Galaxy S8+ πιάνει 1938. Αντιστοίχως, στη multi-core το Galaxy S8 πιάνει 6175, ενώ το Galaxy S8+ πιάνει 6338.

Wondershare WW Hekka

Δυστυχώς η λίστα αυτή δεν μας λέει κάτι για την οθόνη που θα έχει το κινητό, αν και φήμες λένε ότι θα διαθέτει οθόνη OLED.

Εν αναμονή λοιπόν και της επίσημης παρουσίασης…Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram