Το Lenovo Smart Band HW01 άρχισε να πουλιέται στην Ινδία. Εσείς αποκτήστε το σήμερα σε προσφορά!

Σας έχουμε αναφέρει και παλιότερα την ύπαρξη ενός smartband από τηνLenovo. Για κάποιο λόγο δεν έχει πολυδιαφημιστεί, ενώ μετά την πρώτη του αναφορά, δεν έχει ακουστεί κάτι άλλο. Τώρα ακούγεται ότι η εταιρεία άρχισε να το πουλάει στην Ινδία. Υποθέτω η Lenovo ελπίζει να καταφέρει να μπει στην δύσκολη αγορά των smartband με την κίνησή της αυτή. Ας δούμε όμως τι διαφορετικό έχει το smartband της Lenovo σε σχέση με τα υπόλοιπα. Το Lenovo Smart Band HW01 έχει μία OLED οθόνη 0.91 ιντσών, μέσω της οποίας μπορούμε να δούμε τις τυπικές πληροφορίες που βλέπουμε σε όλα τα smartband, δηλαδή ώρα, ημερομηνία, βήματα, παλμούς, θερμίδες, κτλ. Μπορεί επίσης να οριστεί ανά 15 λεπτά να μετράει τους παλμούς σας.

Εκτός από τα βασικά, βάση τις αναφορές της εταιρείας, θα βρούμε και ένα anti-sleep mode, δηλαδή ένα χαρακτηριστικό που δεν θα σας αφήσει να παρακοιμηθείτε. Τώρα γιατί μπορεί κάποιος να το χρειάζεται αυτό…δεν ξέρω. Μπορεί φυσικά να συνδεθεί με το κινητό σας και να δέχεται ειδοποιήσεις, να ελέγχετε την μουσική και να παίρνετε φωτογραφίες.

Το Lenovo Smart Band HW01 έχει πιστοποίηση IP 65, που σημαίνει ότι είναι αδιάβροχο, ενώ ζυγίζει μόλις 22g. Η μπαταρία του είναι 85mAh και λέγεται ότι μπορεί να αντέξει μέχρι και 5 ημέρες. Αυτό βέβαια ακούγεται περίεργο, όταν το Mi Band 2 έχει 75mAh μπαταρία και αντέχει το λιγότερο 3 εβδομάδες! Βγαίνει προς το παρόν μόνο σε μαύρο και θα κυκλοφορήσει στο Flipkart. Εσείς εάν θέλετε μπορείτε να το βρείτε στο Banggood που το έχει σε προσφορά μάλιστα για λιγότερο από 25$ για μία μέρα ακόμα!

Επίσης μην ξεχνάτε και τον διαγωνισμό μας για ένα άλλο smartband, το Zeblaze Zeband Plus που λήγει σήμερα, οπότε δοκιμάστε και εκεί την τύχη σας, ποτέ δεν είναι αργά!

 

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram