Το No.1 G9 Smartwatch έρχεται με MTK2503 SoC και GPS

Μοίρασε την γνώση...

Η Νο.1 είναι μία εταιρία που πάρα πολύ κόσμος την γνωρίζει από τα πολύ καλά Smartwatch που κατασκευάζει. Τελευταία πολύ επιτυχημένη δημιουργία της εταιρείας είναι το G8, ενώ μας παρουσίασε την επόμενη σίγουρα μεγάλη επιτυχία της εταιρείας στα Smartwatch, το NO.1 G9!

Το NO.1 G9 θα είναι το πρώτο smartwatch στον κόσμο που θα έχει για επεξεργαστή τον νέο MT2503 SoC της Mediatek. Ο επεξεργαστής αυτός έχει σχεδιαστεί ειδικά για χρήση σε smartwatch και γενικότερα wearable συσκευές. Ο νέος αυτός επεξεργαστής φέρνει νέα χαρακτηριστικά όπως η υποστήριξη GPS και την χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση.

Διαφήμιση

 Χάρις στο νέο αυτό χαρακτηριστικό με το GPS, το smartwatch θα μπορεί να βρίσκει την θέση σας άμεσα και με πολύ μεγάλη ακρίβεια. Μετά θα μπορεί να υπολογίζει την διαδρομή που θα πρέπει να ακολουθήσετε, ενώ θα μπορεί να σας δείχνει την απόσταση που έχετε διανύσει. Επίσης λόγω ότι έχει IP68 πιστοποίηση, δεν θα έχετε φόβο εάν σας βραχεί ή έρθει σε επαφή με χώμα ή λάσπη.

Google news

Τι λέτε, σας άρεσε το νέο δημιούργημα της Νο1, το Νο1 G9!?

Govee Many GEOs Dresslily WW

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram