Το No.1 G9 Smartwatch έρχεται με MTK2503 SoC και GPS

Μοίρασε την γνώση...

Η Νο.1 είναι μία εταιρία που πάρα πολύ κόσμος την γνωρίζει από τα πολύ καλά Smartwatch που κατασκευάζει. Τελευταία πολύ επιτυχημένη δημιουργία της εταιρείας είναι το G8, ενώ μας παρουσίασε την επόμενη σίγουρα μεγάλη επιτυχία της εταιρείας στα Smartwatch, το NO.1 G9!

Το NO.1 G9 θα είναι το πρώτο smartwatch στον κόσμο που θα έχει για επεξεργαστή τον νέο MT2503 SoC της Mediatek. Ο επεξεργαστής αυτός έχει σχεδιαστεί ειδικά για χρήση σε smartwatch και γενικότερα wearable συσκευές. Ο νέος αυτός επεξεργαστής φέρνει νέα χαρακτηριστικά όπως η υποστήριξη GPS και την χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση.


 Χάρις στο νέο αυτό χαρακτηριστικό με το GPS, το smartwatch θα μπορεί να βρίσκει την θέση σας άμεσα και με πολύ μεγάλη ακρίβεια. Μετά θα μπορεί να υπολογίζει την διαδρομή που θα πρέπει να ακολουθήσετε, ενώ θα μπορεί να σας δείχνει την απόσταση που έχετε διανύσει. Επίσης λόγω ότι έχει IP68 πιστοποίηση, δεν θα έχετε φόβο εάν σας βραχεί ή έρθει σε επαφή με χώμα ή λάσπη.

Τι λέτε, σας άρεσε το νέο δημιούργημα της Νο1, το Νο1 G9!?Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com