Το Samsung Galaxy Note 7R λαμβάνει και Bluetooth SIG πιστοποίηση. Αναμένεται να κυκλοφορήσει άμεσα!

Μοίρασε την γνώση...

Πριν κάμποσο καιρό σας είχαμε γράψει ότι είχαν εμφανιστεί διάφορα κομμάτια του ανακατασκευασμένου Samsung Galaxy Note 7, με την κωδική ονομασία Samsung Galaxy Note 7R, στο Βιετνάμ, με φωτογραφίες που έδειχναν τα χαρακτηριστικά του. Πριν λίγο σας γράφαμε για τις φήμες που θέλουν το Galaxy Note 8 να εμφανίζεται λίαν συντόμως στην αγορά. Τώρα όμως βλέπουμε ότι και το Note 7R πήρε πιστοποίηση Bluetooth SIG, άρα μέσα στο πολύ άμεσο χρονικό διάστημα θα το δούμε να κυκλοφορεί στην αγορά.

Το Samsung Galaxy Note 7R ή αλλιώς το SM-N935F που είναι η κωδική ονομασία του, παίρνοντας αυτή την πιστοποίηση στις 12 Μαΐου για την ακρίβεια, δείχνει ότι σαν κατασκευή είναι πλήρως συμβατό με τα δεδομένα για τις συσκευές Bluetooth. Δυστυχώς όμως και αυτή η πιστοποίηση δεν μας δείχνει και πάρα πολλά στοιχεία.

 Βέβαια όπως σας γράψαμε ήδη, η Samsung δεν θα μας παρουσιάσει μόνο το Samsung Galaxy Note 7R φέτος αφού αναμένεται να κυκλοφορήσει και το Note 8 μέσα στους επόμενους μήνες. Πάντως οι φήμες λένε ότι μάλλον θα το δούμε μόνο στην Κορέα, ίσως και στην Κίνα, επίσημα τουλάχιστον.

 Όπως έχουμε αναφέρει και παλιότερα, η 7R έκδοση αναμένεται να είναι ακριβώς ίδια με την 7, με μόνη διαφορά την μπαταρία, που θα είναι μικρότερη και θα φέρει μία των 3200mAh. Η ανακατασκευασμένη αυτή έκδοση θα τρέχει Android Nougat.

Δυστυχώ ούτε και την τιμή ξέρουμε ακόμα. Ακούγεται στην Κίνα ότι μάλλον θα κοστίζει στα 3599 Yuan ($521). Τώρα εάν καταλήξει σε κάποιο κινεζομάγαζο, σίγουρα η τιμή θα ξεπεράσει τα 600$!

Εάν είχατε την δυνατότητα, θ’ αγοράζατε στα 600$ περίπου ένα ανακατασκευασμένο Galaxy Note 7R!?


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com