Το YouTube δίνει την δυνατότητα για live streaming σε όλους πια!

Μοίρασε την γνώση...

Το YouTube και η Google αποφάσισε να δώσει σε όλους όσους έχουν κάποιο ενεργό κανάλι, την δυνατότητα για Live Streaming.

Αυτό που ίσχυε μέχρι λίγο καιρό πριν, ήταν ότι για να μπορείς να αναμεταδώσεις Live μέσω του καναλιού σου, θα έπρεπε να έχεις τουλάχιστον 1.000 συνδρομητές. Ο περιορισμός όμως αυτός δεν ισχύει πια.

Διαφήμιση

Πάραυτα η Google έχει θέσει κάποιους κανόνες, ώστε να μην υπάρχει ασυδοσία. Έτσι εάν θέλετε να κάνετε Live Streaming, θα πρέπει το κανάλι σας να είναι πιστοποιημένο και να μην έχει δεχτεί κάποια ποινή τις τελευταίες 90 μέρες.

Google news

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram