Φορτίστε το κινητό σας και όχι μόνο, χάρις σ’ αυτό το φορητό φωτάκι νυκτός!

Μοίρασε την γνώση...

Σήμερα σας βρήκα φοβερό gadget. Όλοι σίγουρα βάζουμε το κινητό μας δίπλα μας το βράδυ και το συνδέουμε στη πρίζα για να το φορτίσουμε. Αλλά μπορεί να υπάρχει και ένα δεύτερο, και ένα tablet και κάτι άλλο…τι κάνουμε τότε!? Σας βρήκα την λύση!Λύση σε αυτό το καθημερινό πρόβλημα για πάρα πολλούς είναι το Portable LED Light-controlled Sensor Night Light with 4 AC Outlets & 2 USB Charging Ports AC110V. Όπως διαβάζεται, το συγκεκριμένο φωτάκι νυκτός διαθέτει 2 USB θύρες και 4 πρίζες για να συνδέσετε πάνω του ότι συσκευή θέλετε!

Το φορητό φωτάκι νυκτός είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας πλαστικό. Το φωτάκι νυκτός είναι 110V και 0.5W. Οι δύο έξοδοι USB που έχει είναι δυνατοτήτων DC5V 2.1A Max / DC5V 3.1A Max, ενώ οι πρίζες έχουν απόδοση 125V AC 60Hz, 1875W 15A (Max). Οι διαστάσεις του είναι μόλις 84 x 128 x 54mm.


Βλέπετε λοιπόν από τα χαρακτηριστικά, ότι από τις USB θύρες μπορείτε να φορτίζετε την μία συσκευή με 2.1A, ενώ την δεύτερη με 1.0A. Έτσι απαιτητικές συσκευές μπορούν άνετα να συνδεθούν στην πρώτη USB θύρα, ενώ λιγότερο απαιτητικές στη δεύτερη. Όσο για τις πρίζες, μπορείτε να συνδέσετε πάνω τους ότι φορτιστή θέλετε και να φορτιστεί ταχύτατα η συσκευή σας έτσι.

Το ωραίο στην συσκευή είναι το φωτάκι νυκτός, που λειτουργεί με αισθητήρα φωτός. Έτσι όταν σκοτεινιάζει θα ενεργοποιείται αυτόματα, ενώ το πρωί όταν θα μπαίνει φως στο δωμάτιο, θα κλείνει μόνος του. Επίσης εάν προσέξετε τις φωτογραφίες, θα δείτε ότι διαθέτει ειδική θέση για να τοποθετείται το κινητό πάνω από το φως, χωρίς όμως να το ζεσταίνει.


Το εντυπωσιακό αυτό φωτάκι νυκτός-πολυφορτιστή το βρήκα στο Banggood στα 14.99$ – 16.49$, ανάλογα με την απόδοση που θέλετε να έχουν οι USB θύρες.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com