Fidget Spinner – Μία νέα αγχολυτική μόδα που έχει κατακλύσει σχολεία και γραφεία!

Μοίρασε την γνώση...

Το τελευταίο διάστημα έχει κατακλύσει μία νέα μόδα τα σχολεία αλλά και τα γραφεία γενικώς…το fidget spinner. Τι είναι όμως αυτό το εθιστικό gadget και από που μας ήρθε!?Πρόκειται ουσιαστικά για ένα «έξυπνο» διασκεδαστικό παιχνίδι, παίζεται με το ένα χέρι ή μάλλον με τα δάχτυλα να πω καλύτερα, ενώ η αρχική του σκέψη ήταν για να βοηθήσει στην αντιμετώπιση του άγχους, της νευρικότητας, της διαταραχής ελλειμματικής προσοχής και του αυτισμού, καθώς βοηθάει στην εστίαση του μυαλού. Μάλιστα οι ειδικοί λένε ότι βοηθάει στην εγκατάλειψη των δυσάρεστων συνήθειων εν γένει.

Το fidget spinner αποτελείται από δύο κομμάτια. Ένα είναι το κεντρικό στήριγμα που τοποθετείται τα δάχτυλα (δείκτη και αντίχειρα) και το άλλο είναι το περιστρεφόμενο μέρος, όπου τριγυρνάει. Υπάρχουν διάφορα σχέδια. Έτσι μπορείτε να βρείτε πολύ απλά σχέδια μέχρι και πολύπλοκα με διάφορα εφέ!

Διαφήμιση

Η νέα αυτή μόδα μας ήρθε φυσικά από τις ΗΠΑ. Εκεί όταν πρωτοεμφανίστηκε, ήταν για πνευματική εξάσκηση και ηρεμία, καθότι είναι τελείς αθόρυβο! Μάλιστα πολλοί το παρομοιάζουν με το κομπολόι του 21ου αιώνα! Την ίδια στιγμή εδώ και δυο μήνες φιγουράρει στη λίστα με τα 50 best-selling παιχνίδια σε Αγγλία και Αμερική. Λόγω της κατασκευής του, μας αποσυμφορίζει από την καθημερινότητα και σε πολλά γραφεία θεωρείται must!

Google news

Βέβαια καλό είναι σε όλα να υπάρχει ένα μέτρο. Έτσι ενώ στην αρχή ήρθε να φέρει την ηρεμία, τώρα πολλοί λόγο ανταγωνισμού και εμμονής, έχουν φτάσει στο ακριβώς αντίθετο σημείο. Αυτό έχει οδηγήσει πολλά σχολεία να το απαγορεύουν πια γιατί αποσπά την προσοχή των μαθητών.

Wondershare WW Atlas VPN

Δείτε στο Coolicool μερικά σχέδια που σας βρήκα για ν’ αποκτήσετε εάν θέλετε να δοκιμάσετε αυτή την νέα μόδα… Εναλλακτικά μπορείτε να πάρετε μέρος και στο Giveaway του igeekphone που δίνουν 3 fidget spinners.

Εάν πάλι θέλετε να δείτε και μερικά βίντεο με κόλπα και πως ακριβώς μπορείτε να παίξετε μαζί του, δείτε εδώ.


Τώρα μένει να δούμε εάν θα είναι κάποια μόδα που θα μείνει ή μετά από λίγο καιρό θα ξεχαστεί όπως πολλές άλλες! Εσείς έχετε fidget spinner? Πείτε μας την γνώμη σας σχετικά με αυτή την νέα μόδα.


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

2 Άποψη για τα “Fidget Spinner – Μία νέα αγχολυτική μόδα που έχει κατακλύσει σχολεία και γραφεία!”

  1. Blythe Galeano

    First time to your site and just had to say thank you!

  2. Gerardo Vevea

    First time to your site and just had to say thanks!

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram