Ξεκινάνε από σήμερα οι προεγγραφές του OnePlus 5 στην Κίνα! Σύντομα κοντά σας….

Μοίρασε την γνώση...

Λίγες ημέρες έχουν μείνει μέχρι τις 20 του μήνα όπου επίσημα θα παρουσιαστεί το OnePlus 5! Υπόψιν υπάρχει και η εκδήλωση στην Ινδία στις 22 Ιουνίου απ’ όπου προέκυψε η πιθανότητα να επιστρέψουν οι προσκλήσεις, αλλά καταρρίφθηκε, που θα γίνει στο NSCI της Βομβάης, όπου θα ξαναδούμε και πάλι το κινητό. Εσείς όμως ή μάλλον κάποιοι θα είναι πιο τυχεροί πιο νωρίς…Πριν από διέρρευσε στο διαδίκτυο φωτογραφία με το OnePlus 5, να φαίνεται καθαρά το πως θα είναι η μπροστινή μεριά του, με τον σαρωτή δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο κάτω μέρος της οθόνης, στο ίδιο γνωστό σημείο. Από τεχνικά χαρακτηριστικά ξέρουμε ήδη ότι θα έχει επεξεργαστή τον Snapdragon 835, για οθόνη μία των 5.5 ιντσών με ανάλυση 2550X1440 και μία μπαταρία με χωρητικότητα 3300 mAh. Επίσης θ’ ακολουθεί την μόδα της διπλής κάμερας στο πίσω μέρος με dual tone LED φλας σύμφωνα και με το teaser video που έχει κυκλοφορήσει.

Ο γνωστός leakster Evan Blassκατάφερε να δει τις προδιαγραφές του OnePlus 5 στον πηγαίο κώδικα της σελίδας του teaser στο Amazon India και αναφέρει ότι βρήκε το εξής κείμενο μέσα: «Το OnePlus 5 τροφοδοτείται από octa-core επεξεργαστή Snapdragon 835 στα 2.35GHz και 8GB RAM». Σχετικά με την τιμή, η έκδοση 6/64 GB θεωρούμε ότι θα κάνει 457 ευρώ περίπου, ενώ η έκδοση 8/128 στα 527 ευρώ.


Πάντως απ’ ότι είδαμε, έχουν ήδη ξεκινήσει οι προεγγραφές στο JD.com όπως θα δείτε από την επίσημη σελίδα της εταιρίας και κοντά 93000 άτομα μέχρι στιγμής έχουν κάνει register!


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com