Στις 27 Ιουλίου αναμένεται να δούμε τους πρώτους AMD Threadripper!

Μοίρασε την γνώση...

Την AMD νομίζω όλοι την ξέρετε, καθότι μεσουρανούσε πριν καμιά 15αριά και χρόνια ως ο μεγάλος αντίπαλος της Intel σε επεξεργαστές κυρίως για desktop υπολογιστές. Έπειτα χάθηκε από το προσκύνιο για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά τελευταία βλέπω να υπάρχει μεγάλη κίνηση γύρω από τ’ όνομά της. Κύρια αιτία οι επεξεργαστές που έβγαλε/βγάζει αλλά και για τον φοβερό επεξεργαστή AMD Ryzen Threadripper!

Φήμες, που προσπαθούμε να τις επιβεβαιώσουμε, λένε ότι η AMD είναι έτοιμη να διαθέτει ορισμένα μοντέλα της σειράς επεξεργαστών Threadripper στην αγορά στις 27 Ιουλίου. Το άλλο εντυπωσιακό που μαθαίνουμε είναι ότι την ίδια ημέρα, θα κυκλοφορήσουν και τα πρώτα ολοκληρωμένα gaming συστήματα με τις εν λόγω CPU από τρίτους κατασκευαστές φυσικά.

Διαφήμιση

Δεν έχουμε ακόμα μάθει ποιοι Threadripper ακριβώς θα δούμε, αλλά οι φήμες μιλάνε για τέσσερα μοντέλα τουλάχιστον στην αρχή. Τα μοντέλα αυτά θα έχουν τουλάχιστον 12 με 16 φυσικούς πυρήνες! Φυσικά, παράλληλα θα κυκλοφορήσουν και τα πρώτα motherboards με το chipset X399 της εταιρείας.

Google news

Αυτό που έχουμε μάθει είναι ότι μέχρι το τέλος του έτους η AMD θα διαθέσει 9 συνολικά επεξεργαστές στη σειρά, οπότε αν θέλετε κάποια περισσότερη οικονομική λύση ίσως αξίζει να περιμένετε μερικούς μήνες ακόμα.

Atlas VPN Tomtop WW

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram