Το Forza 7 Motosports θα έρθει στο XBox One X με 4K ανάλυση και 60 FPS!

Μοίρασε την γνώση...

Ττο Forza Motorsport 7 είναι ένα από τα παιχνίδια που περιμένουμε από την Microsoft στην Ε3 2017, να μας το παρουσιάσει. Ο τίτλος είναι έτοιμος για το Xbox One X σε 4K και 60fps!

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί παρακάτω, πλάνα ανάλυσης 4Κ που τρέχουν σε 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο, για να δείτε την φοβερή απεικόνιση που έχει το παιχνίδι στο Xbox One X.

https://youtu.be/Dokpy_KIuyA

Υπόψιν ότι καταφέρνει αυτές τις επιδόσεις χωρίς καν να χρησιμοποιεί την πλήρη του ισχύ του Xbox One X, αλλά μόλις το 70% της ιπποδύναμης τής ειδικά κατασκευασμένης AMD Polaris κάρτας γραφικών που αποδίδει 6 TFLOP. Η ίδια προγραμματιστική ομάδα βέβαια, είχε επιδείξει ανάλογες ικανότητες και στο Forza 6: Apex σε PC όταν κατάφερνε να πετύχει 4K 60FPS σε Ultra settings με 88% χρήση της GPU. Δεν υπάρχουν περαιτέρω τεχνικές λεπτομέρειες όμως είναι πιθανό το Forza 7 να είναι χτισμένο σε DirectX 12, κάτι για το οποίο το Xbox One X είναι βελτιστοποιημένο, οπότε περιμένουμε πως όλα τα παιχνίδια που θα βασίζονται σε DX12 θα τρέχουν καλύτερα από τα υπόλοιπα στο hardware του Xbox One Χ.

Το Forza Motorsport 7 αναμένεται να διατεθεί στα ράφια των καταστημάτων στις 3 Οκτωβρίου 2017 στα Xbox One, Xbox One X και Windows 10.

 


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com