Το Forza 7 Motosports θα έρθει στο XBox One X με 4K ανάλυση και 60 FPS!

Μοίρασε την γνώση...

Ττο Forza Motorsport 7 είναι ένα από τα παιχνίδια που περιμένουμε από την Microsoft στην Ε3 2017, να μας το παρουσιάσει. Ο τίτλος είναι έτοιμος για το Xbox One X σε 4K και 60fps!

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί παρακάτω, πλάνα ανάλυσης 4Κ που τρέχουν σε 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο, για να δείτε την φοβερή απεικόνιση που έχει το παιχνίδι στο Xbox One X.

Διαφήμιση

https://youtu.be/Dokpy_KIuyA

Google news

Υπόψιν ότι καταφέρνει αυτές τις επιδόσεις χωρίς καν να χρησιμοποιεί την πλήρη του ισχύ του Xbox One X, αλλά μόλις το 70% της ιπποδύναμης τής ειδικά κατασκευασμένης AMD Polaris κάρτας γραφικών που αποδίδει 6 TFLOP. Η ίδια προγραμματιστική ομάδα βέβαια, είχε επιδείξει ανάλογες ικανότητες και στο Forza 6: Apex σε PC όταν κατάφερνε να πετύχει 4K 60FPS σε Ultra settings με 88% χρήση της GPU. Δεν υπάρχουν περαιτέρω τεχνικές λεπτομέρειες όμως είναι πιθανό το Forza 7 να είναι χτισμένο σε DirectX 12, κάτι για το οποίο το Xbox One X είναι βελτιστοποιημένο, οπότε περιμένουμε πως όλα τα παιχνίδια που θα βασίζονται σε DX12 θα τρέχουν καλύτερα από τα υπόλοιπα στο hardware του Xbox One Χ.

Hekka ZTE Many GEOs

Το Forza Motorsport 7 αναμένεται να διατεθεί στα ράφια των καταστημάτων στις 3 Οκτωβρίου 2017 στα Xbox One, Xbox One X και Windows 10.

 


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram