Το Monster Hunter World επιστρέφει στο PlayStation πιο εντυπωσιακό!

Μοίρασε την γνώση...

Στην Ε3 έχουμε δει και αναμένουμε να δούμε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα. Ένα από αυτά ήταν και η ανακοίνωση της ιαπωνικής Sony του παιχνιδιού Monster Hunter World στο πλαίσιο της E3 Press Conference.

Geekbuying WW

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που είδαμε το εν λόγο παιχνίδι, το οποίο δείχνει κάπως διαφορετικό από τα τελευταία της σειράς που είδαμε στα Wi, Wii U και Nintendo 3DS. Κατά την παρουσίαση, η ομάδα ανάπτυξης του παιχνιδιού αναφέρθηκε στο καινούργιο σύστημα crafting, ενώ ιδιαίτερη εντύπωση κάνει το gatling gun. Στο παιχνίδι υπάρχει η δυνατότητα να συνεργαστούν έως και 4 παίχτες, ενώ για πρώτη φορά οι παίκτες στη Δύση θα μπορούν να διασκεδάσουν με παίκτες στην Ιαπωνία.

Διαφήμιση

Το Monster Hunter World αναμένεται στις αρχές του 2018.

Google news

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram