Έρχεται επίσημα στην Ελλάδα η Chuwi!?

Μοίρασε την γνώση...

Την εταιρεία Chuwi, όσοι διαβάζετε το iTechNews.gr, πιστεύω την γνωρίζετε. Είναι ένας από τους καλύτερους κατασκευαστές tablet, 2 σε 1 laptops και διαφόρων αξεσουάρ. Μάλιστα σας έχω παρουσιάσει και ένα tablet της Chuwi που είχα αποκτήσει πριν μερικούς μήνες. Σήμερα βρήκα κάτι που υποθέτω ότι υποδηλώνει την παρουσία της εταιρείας στην Ελλάδα, επίσημα.

Geekbuying WW

Η Chuwi όπως σας έχω αναφέρει και παλιότερα, παρόλο κινέζικη εταιρεία, τα προϊόντα της είναι πολύ ποιοτικά και σε πολύ καλές τιμές. Οι πληροφορίες που λαμβάνω από την εταιρεία, είναι ότι ετοιμάζονται να έρθουν επίσημα στην Ελλάδα, ώστε να μπορείτε πια να προμηθευτείτε τα προϊόντα της χωρίς τον φόβο έξτρα χρεώσεων από το τελωνείο.

Διαφήμιση

Και οι φήμες αυτές υποθέτω επιβεβαιώθηκαν σήμερα, όπου εμφανίστηκε στο Facebook η ελληνική σελίδα της Chuwi, με την ονομασία CHUWIGreece. Η σελίδα αυτή την στιγμή έχει στα 108 likes, ενώ στις πληροφορίες σχετικά με την σελίδα, αναφέρεται η επίσημη σελίδα της Chuwi, δηλαδή η http://en.chuwi.com/.

Google news

Μπαίνοντας στην ελληνική σελίδα της Chuwi, θα παρατηρήσουμε ότι πάρα πολλές δημοσιεύσεις από το en.chuwi, έχουν μεταφραστεί και μπει και στην Ελληνική σελίδα, κάτι που δίνει μεγαλύτερη αξιοπιστία στις μέχρι τώρα φήμες. Μένει λοιπόν να δούμε και την επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας καθώς και πως θα κινηθεί στον Ελλαδικό χώρο. Εμείς θα είμαστε εδώ να σας ενημερώσουμε!

Blackshark WW Redmagic WW

 


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram