Έρχεται επίσημα στην Ελλάδα η Chuwi!?

Μοίρασε την γνώση...

Την εταιρεία Chuwi, όσοι διαβάζετε το iTechNews.gr, πιστεύω την γνωρίζετε. Είναι ένας από τους καλύτερους κατασκευαστές tablet, 2 σε 1 laptops και διαφόρων αξεσουάρ. Μάλιστα σας έχω παρουσιάσει και ένα tablet της Chuwi που είχα αποκτήσει πριν μερικούς μήνες. Σήμερα βρήκα κάτι που υποθέτω ότι υποδηλώνει την παρουσία της εταιρείας στην Ελλάδα, επίσημα.

Η Chuwi όπως σας έχω αναφέρει και παλιότερα, παρόλο κινέζικη εταιρεία, τα προϊόντα της είναι πολύ ποιοτικά και σε πολύ καλές τιμές. Οι πληροφορίες που λαμβάνω από την εταιρεία, είναι ότι ετοιμάζονται να έρθουν επίσημα στην Ελλάδα, ώστε να μπορείτε πια να προμηθευτείτε τα προϊόντα της χωρίς τον φόβο έξτρα χρεώσεων από το τελωνείο.


Και οι φήμες αυτές υποθέτω επιβεβαιώθηκαν σήμερα, όπου εμφανίστηκε στο Facebook η ελληνική σελίδα της Chuwi, με την ονομασία CHUWIGreece. Η σελίδα αυτή την στιγμή έχει στα 108 likes, ενώ στις πληροφορίες σχετικά με την σελίδα, αναφέρεται η επίσημη σελίδα της Chuwi, δηλαδή η http://en.chuwi.com/.

Μπαίνοντας στην ελληνική σελίδα της Chuwi, θα παρατηρήσουμε ότι πάρα πολλές δημοσιεύσεις από το en.chuwi, έχουν μεταφραστεί και μπει και στην Ελληνική σελίδα, κάτι που δίνει μεγαλύτερη αξιοπιστία στις μέχρι τώρα φήμες. Μένει λοιπόν να δούμε και την επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας καθώς και πως θα κινηθεί στον Ελλαδικό χώρο. Εμείς θα είμαστε εδώ να σας ενημερώσουμε!


 


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com