Έρχεται το Galaxy Note 8 με Snapdragon 836 SoC!?

Μοίρασε την γνώση...

Για το επόμενο μοντέλο του Samsung Galaxy Note, το Note 8, έχουμε αναφερθεί και άλλες φορές στο παρελθόν, αφού η εμφάνισή του, χωρίς του προβλήματα του 7, είναι κάτι που επιβάλετε νομίζω. Τώρα καινούργια στοιχεία προέκυψαν για το τι, πως θα είναι.

Μην ξεχνάτε ότι οι φήμες μέχρι στιγμής αναφέρουν ότι το Samsung Galaxy Note 8, θα είναι με Infinity Display 6.3 ιντσών, dual camera setup και Android 7.1.1 Nougat.


Το ενδιαφέρον είναι ότι σήμερα κυκλοφόρησε φήμη για το τι επεξεργαστή θα έχει όταν βγει…τον μη επίσημο Snapdragon 836 SoC! Οι ίδιες φήμες αναφέρουν ότι ο 836 είναι μία ελαφρώς βελτιωμένη εκδοχή του 835. Ουσιαστικά θα είναι ένας οκταπύρηνος επεξεργαστής χρονισμένος στα 2.5GHz (σε σχέση τα 2.45GHz του 835), ενώ η κάρτα γραφικών του θα είναι χρονισμένη στα 740MHz.

Αν τελικά ισχύσουν αυτές οι φήμες, τότε το Galaxy Note 8 θα είναι το πρώτο smartphone που θα εμφανιστεί με τον συγκεκριμένο επεξεργαστή. Μένει να δούμε τι θα ισχύσει. Εμείς πάντως θα σας ενημερώσουμε μόλις έχουμε κάτι νεώτερο!Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com