Έρχονται τα remake των Warcraft III και Diablo 2! Ετοιμαστείτε για νέες επικές μάχες!

Μοίρασε την γνώση...

Η Blizzard είναι από τις πιο γνωστές εταιρείες στην κατασκευή παιχνιδιών. Παιχνίδια σαν το Diablo 2 και Warcraft III είναι οι κύριοι λόγοι για πολλά συνεχόμενα ξενύχτια. Τώρα προέκυψε κάτι που ίσως είναι η αρχή στο να δούμε κάποιο remake των δύο αυτών παιχνιδιών!Ουσιαστικά η όλη ιστορία ξεκίνησε με μία αγγελία εργασίας που εμφανίστηκε στο website της Blizzard. Η κίνηση αυτή πυροδότησε σειρά από εικασίες και υποθέσεις ότι σύντομα μπορεί να ξαναδούμε στην κυκλοφορία τίτλους σαν το Warcraft III και Diablo 2. Μην ξεχνάτε ότι κάτι ανάλογο είχε κάνει η εταιρεία και πριν μερικούς μήνες.

Εξάλλου έχει γίνει ήδη γνωστό ότι θα δούμε το Starcraft αυτό το καλοκαίρι. Άρα γιατί να μην ετοιμάζει η εταιρεία και κάτι ανάλογο και για τ’ άλλα δύο της πετυχημένα παιχνίδια!? Βέβαια μπορεί να είναι απλώς νέες εκδόσεις των τίτλων χωρίς αλλαγές στα γραφικά και το gameplay, που απλά θα παρέχουν περισσότερη συμβατότητα με τα σύγχρονα λειτουργικά συστήματα.

Διαφήμιση

 

Ελπίζουμε πάντως να μάθουμε ευχάριστα νέα σύντομα, που θα σας τα μεταφέρουμε φυσικά, μιας και εγώ είμαι οπαδός τέτοιων παιχνιδιών και ειδικότερα του Diablo!

Google news

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram