Έρχονται τα remake των Warcraft III και Diablo 2! Ετοιμαστείτε για νέες επικές μάχες!

Η Blizzard είναι από τις πιο γνωστές εταιρείες στην κατασκευή παιχνιδιών. Παιχνίδια σαν το Diablo 2 και Warcraft III είναι οι κύριοι λόγοι για πολλά συνεχόμενα ξενύχτια. Τώρα προέκυψε κάτι που ίσως είναι η αρχή στο να δούμε κάποιο remake των δύο αυτών παιχνιδιών!Ουσιαστικά η όλη ιστορία ξεκίνησε με μία αγγελία εργασίας που εμφανίστηκε στο website της Blizzard. Η κίνηση αυτή πυροδότησε σειρά από εικασίες και υποθέσεις ότι σύντομα μπορεί να ξαναδούμε στην κυκλοφορία τίτλους σαν το Warcraft III και Diablo 2. Μην ξεχνάτε ότι κάτι ανάλογο είχε κάνει η εταιρεία και πριν μερικούς μήνες.

Εξάλλου έχει γίνει ήδη γνωστό ότι θα δούμε το Starcraft αυτό το καλοκαίρι. Άρα γιατί να μην ετοιμάζει η εταιρεία και κάτι ανάλογο και για τ’ άλλα δύο της πετυχημένα παιχνίδια!? Βέβαια μπορεί να είναι απλώς νέες εκδόσεις των τίτλων χωρίς αλλαγές στα γραφικά και το gameplay, που απλά θα παρέχουν περισσότερη συμβατότητα με τα σύγχρονα λειτουργικά συστήματα.

 

Ελπίζουμε πάντως να μάθουμε ευχάριστα νέα σύντομα, που θα σας τα μεταφέρουμε φυσικά, μιας και εγώ είμαι οπαδός τέτοιων παιχνιδιών και ειδικότερα του Diablo!

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα