Ήρθε το iPad Pro μ’ επεξεργαστή τον Apple A10X Fusion και διέλυσε το AnTuTu με τις επιδόσεις του!

Μοίρασε την γνώση...

Το τελευταίο System-on-Chip A10X Fusion της Apple όπως παρουσιάστηκε στο iPad Pro που κυκλοφόρησε πρόσφατα, εντοπίστηκε στη βάση δεδομένων GeekBench με ανεπανάληπτο αποτέλεσμα πολλαπλών πυρήνων. Το νέο A10X Fusion εκτόξευσε το iPad Pro στους 9091 πόντους στη δοκιμή πολλαπλών πυρήνων, η οποία είναι πολύ πάνω από το iPhone 7 Plus που φοράει το Apple A10.

 Σε περίπτωση που δεν είστε πεπεισμένοι ακόμα, η AnTuTu αποκάλυψε το δικό της συγκριτικό αποτέλεσμα για το iPad Pro και το τσιπ A10 Fusion. Το A10X Fusion χρησιμοποιεί διαφορετική αρχιτεκτονική από το A10. Ενώ το A10 Fusion χρησιμοποιεί τετραπύρηνη αρχιτεκτονική, το A10X Fusion έρχεται με μια εξαπύρηνη αρχιτεκτονική χωρίς όμως να γνωρίζουμε την ακριβή διαμόρφωση των πυρήνων. Παρά το γεγονός ότι δεν γνωρίζουμε τα εσωτερικά, το A10X Fusion φαίνεται να έχει μια πλεονέκτημα και μόνο από τον μεγαλύτερο αριθμό πυρήνων.

Διαφήμιση

Στο AnTuTu, το A10X Fusion αποδεικνύεται ότι είναι ένα εξαιρετικά ισχυρό τσιπ καθώς ξεπέρασε τον αριθμό των 200.000! Έφτασε τις 234.000 μονάδες στο single run sub-score! Αυτή είναι η πρώτη φορά που ένα τσιπ της Apple υπερβαίνει τις 200.000 μονάδες καθώς το υψηλότερο που είχε ως τώρα είναι 180.000 πίσω στον Μάιο. Η μεγαλύτερη απόδοσης του Apple A10X Fusion είναι ορατή και στο μεμονωμένο τεστ της δοκιμής. Σχετικά με την απόδοση 3D, το Apple A10X Fusion έφτασε τους 93546 πόντους, προσεγγίζοντας τους 100.000. Το τεστ για mononuclear properties είχε 21,280 πόντους, 19,941 πόντους σε πολλαπλούς πυρήνες κλπ.

Google news

Η απόδοση του A10X δείχνει ότι θα αναμένεται ένα σούπερ ισχυρό τσιπ A11 για το iPhone 8 μόλις δυο μήνες μακριά.

AliExpress WW Hekka

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram