Αλλάζει την ημερομηνία παρουσίας του OnePlus 5 η εταιρεία!?

Μοίρασε την γνώση...

Ένας χαμός γίνεται αυτή την περίοδο στην Κίνα, με τις φήμες σχετικά με το πολυαναμενόμενο OnePlus 5 να εστιάζουν αυτή την περίοδο στην πιθανή ημερομηνία παρουσίασής του.

Μην ξεχνάτε ότι πριν λίγες ημέρες είχε διαρρεύσει ένα εταιρικό email μεταξύ υπαλλήλων που έλεγε ότι το flagship killer θα παρουσιαστεί επίσημα στις 15 Ιουνίου.


Σήμερα μία νέα φωτογραφία που δείχνει ένα ημερολόγιο με την 20η Ιουνίου κυκλωμένη και το logo της OnePlus διέρρευσε στο Weibo, χωρίς φυσικά να αποτελεί και κάτι επίσημο, το γνωρίζετε αυτό. Η κινεζική εταιρία βέβαια δεν έχει ανακοινώσει επίσημα το πότε θα δούμε την συσκευή, η εμπειρία με προηγούμενες παρουσιάσεις της όμως, λέει ότι πριν την ημερομηνία (περίπου 1-2 βδομάδες πριν), θα προηγηθεί το πρώτο επίσημο teaser image. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε λοιπόν είναι να… περιμένουμε μέχρι να έχουμε κάτι πιο επίσημο, έτσι δεν είναι;

Οι πληροφορίες πάντως για την συσκευή την θέλουν να εφοδιάζεται με το Snapdragon 835 SoC και 6GB RAM, παρά τις φήμες που το θέλουν να διαθέτει και έκδοση με 8GB RAM. Βέβαια το Nubia Z17 είναι το πρώτο smartphone με 8GB RAM επίσημα, έτσι κάτι ανάλογο δεν αποκλείεται και για το OP5, αν και δεν είναι τόσο πιθανό.


Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com