Ανακοινώθηκε το Qualcomm Quick Charge 4.0 με περισσότερα χαρακτηριστικά!

Μοίρασε την γνώση...

Η Qualcomm ανακοίνωσε πριν από λίγο την 4η έκδοση της γρήγορης φόρτισης, που φέρει πολλά καινούργια και ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά.

Κάποια από τα καινούργια χαρακτηριστικά παρουσιάστηκαν με την παρουσίαση του Snapdragon 835. Το ωραίο είναι ότι νέα χαρακτηριστικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμα και με τον 835 και δεν χρειάζεται νέο επεξεργαστή.

Ουσιαστικά όλες οι νέες συσκευές για να μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον 4ο τρόπο, αρκεί οι κατασκευαστές να περιλαμβάνουν 3 χαρακτηριστικά:

Dual Charge: μία παρόμοια εκδοχή Quick Charge, αλλά σύμφωνα με την Qualcomm πολύ πιο ισχυρή.
Intelligent Thermal Balancing: Με αυτό οδηγεί το ρεύμα από οδούς που χρησιμοποιούνται λιγότερο, ώστε να μην ζεσταθεί τελικά η συσκευή.
Advanced Safety Feature: είναι μία ασφάλεια που ελέγχει το όλο κύκλωμα, για αποφυγή υπερθέρμανσης και βραχυκυκλώματος.

Σύμφωνα με την Qualcomm με το καινούργιο Quick Charge 4, οι συσκευές θα φορτίζουν 15% πιο γρήγορα και 30% πιο αποτελεσματικά. Να επισημάνουμε ότι το νέο QC 4.0 χαρακτηριστικό δεν εφαρμόζεται με κάποια αναβάθμιση λογισμικού, αφού θέλει ειδικό hardware. Αυτό σημαίνει ότι μόνο το ZTE Nubia Z17 το υποστηρίζει για τώρα.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com