Αναμενόμενα υψηλές οι ενεργειακές απαιτήσεις των AMD Vega!

Μοίρασε την γνώση...

Ενώ η κυκλοφορία των πρώτων καρτών γραφικών με επεξεργαστή AMD Vega πλησιάζει, στο φως της δημοσιότητας έρχονται σταδιακά όλο και περισσότερα στοιχεία για τα χαρακτηριστικά τους.

Η πιο πρόσφατη πληροφορία αφορά στις ενεργειακές τους απαιτήσεις. Βέβαια, αν και μάλλον ως ένδειξη θα έπρεπε να την αντιμετωπίσουμε, παρά ως απόδειξη, το γεγονός ότι προέρχεται από σχετικά έγκυρη πηγή, οπωσδήποτε συμβάλει στην αξιοπιστία της. Πιο συγκεκριμένα, σε ολλανδικό διαδικτυακό forum, ο Eric Van Beurden, Marketing Director της MSI, έκανε μια ενδιαφέρουσα δημοσίευση, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η κατανάλωση των Vega θα είναι μάλλον αρκετά υψηλή.

Διαφήμιση

Σε ελεύθερη μετάφραση η δημοσίευση θα μπορούσε να αποδοθεί ως “Είδα τα τεχνικά χαρακτηριστικά των Vega RX. Αμάν, αυτό το προϊόν χρειάζεται ρεύμα”. Είναι σίγουρα νωρίς για να καταλήξουμε σε συμπεράσματα από μια τόσο σύντομη αναφορά, ωστόσο δεν είναι δύσκολο να υποθέσει κανείς ότι πράγματι οι νέοι επεξεργαστές γραφικών της AMD θα έχουν αυξημένες ανάγκες για ηλεκτρικό ρεύμα.

Google news

Άλλωστε, τα παραπάνω συνάδουν και με άλλες πρόσφατες φήμες, που θέλουν την κατανάλωση των Vega να κυμαίνεται μεταξύ 200-300 Watt. Σίγουρα οι αριθμοί είναι μεγάλοι, όμως από την άλλη πολλές high-end υλοποιήσεις έχουν παρόμοιες απαιτήσεις. Αυτό είναι, αν θέλετε, το τίμημα των επιδόσεων.

Hekka Goboo [CPS] Many GEOs

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram