Αποκτήστε για τις διακοπές σας με 26% έκπτωση την Andoer R1 Full HD 24MP Digital κάμερα, με περιστρεφόμενη οθόνη και αποσπώμενο φλας σε Flash Sales!

Ιούνιος, καλοκαίρι, όπως είπαμε και πριν, λογικά από τον επόμενο μήνα σίγουρα, όλο και κάπου θα πάτε διακοπές. Σίγουρα θα θέλετε να κρατήσετε κάπως τις ευχάριστες αυτές αναμνήσεις. Τι καλύτερο από το να τις κρατήσετε σε ψηφιακή μορφή, οικονομικά, με την Andoer R1 Full HD 24MP Digital κάμερα, με περιστρεφόμενη οθόνη και αποσπώμενο φλας!Η Andoer R1 έρχεται σε μαύρο χρώμα. Όταν βλέπει κανείς για πρώτη φορά, από μπροστά, του θυμίζει αμέσως τις παλιές κλασσικές φωτογραφικές μηχανές. Εάν όμως ρίξει μία πιο προσεχτική ματιά, αλλά και εάν την περιεργαστεί στα χέρια του, βλέπει ότι μόνο παλιά κλασσική κάμερα δεν είναι, αφού διαθέτει πληθώρα χαρακτηριστικών!

Η κάμερα έχει διαστάσεις 12.4  x 6.8 x 5.2cm και ζυγίζει μόλις 283.5g με την μπαταρία και το καπάκι του φακού. Έρχεται σε μαύρο χρώμα. Στο πίσω μέρος βρίσκουμε μία TFT 3 ιντσών οθόνη, που είναι περιστρεφόμενη κατά 180 μοίρες, ιδανική ακόμα και για selfies! Ο αισθητήρας που διαθέτει είναι ο OV8810 CMOS, με ταχύτητα κλείστρου 1/2 ~ 1/2, 000s, 4X Digital Zoom, F=2.4 και f=5.04mm. Διαθέτει EIS για να μπορείτε να βγάλετε σταθερές φωτογραφίες, ενώ μπορεί να τραβήξει μέχρι και 24MP φωτογραφία.

Όσο για βίντεο, με ανάλυση 1080p με 15fps, θα μπορείτε να κρατήσετε σε Full HD όλες τις χαρούμενες στιγμές από τις διακοπές σας. Μέσω διαφόρων ρυθμίσεων μπορείτε να παραμετροποιήσετε τον τρόπο και χρόνο λήψης του βίντεο και της εικόνας, έτσι όπως θέλετε. Υποστηρίζει αναγνώριση προσώπου, λήψη χαμόγελου, ομορφοποίηση προσώπου. Το φλας είναι αποσπώμενο, έτσι ώστε να το ρυθμίζετε για να μην έχετε ποτέ σκοτεινές γωνίες ή λήψεις.

Έρχεται με UV φίλτρο και καπάκι προστασία του φακού, ώστε να μην σκονίζεται ή χαρακτεί κατά λάθος. Εάν έχετε κάποιο τρίποδο με 1/4″, μπορείτε να τοποθετήσετε εκεί την κάμερα για ακόμα πιο σταθερές λήψεις. Η Andoer R1 μπορεί να δεχθεί εξωτερική κάρτα έως και 32GB, ενώ διαθέτει και μία μπαταρία 3.7V 800mAh Li-ion που μπορείτε να την φορτίζετε μέσω της USB 2.0 υποδοχής που έχει η κάμερα.

Όπως βλέπετε η Andoer R1, είναι η ιδανική κάμερα που θα μπορούσατε να παραγγείλετε τώρα και να την έχετε πριν τις διακοπές σας, για να αποθανατίσετε τις ευχάριστες στιγμές σας. Το ακόμα πιο ωραίο είναι ότι το  Camfere, ένα site που εξειδικεύεται στην φωτογραφία, το έχει αυτή την περίοδο σε Flash Sales, οπότε μπορείτε να το αποκτήσετε με 26% έκπτωση για λίγο ακόμα, οπότε βιαστείτε!

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!