Αποκτήστε μέχρι τέλος του μήνα σε προσφορά το Lenovo HW01 wearable!

Μοίρασε την γνώση...

Η Lenovo είναι μία πολύ γνωστή εταιρεία στην Κίνα για τα κινητά της, τα tablet της, τώρα και για τα διάφορα gadget της. Πριν λίγο καιρό μας παρουσίασε την πρώτη της προσπάθεια στον κόσμο των wearable, το Lenovo HW01. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι μοιάζει αρκετά εξωτερικά με το Mi Band 2. Τώρα σας το βρήκα σε προνομιακή προφορά μέχρι τέλος του μήνα στο Banggood, οπότε βιαστείτε. Ας το θυμηθούμε όμως πρώτα λίγο…!

Το Lenovo HW01 βγαίνει σε μαύρο και σε κόκκινο. Το υποαλλεργικό λουράκι που έχει, στερεώνεται στη θέση που θέλουμε με το μεταλλικό κρικάκι που έχει. Το HW01 έχει πιστοποίηση IP65, κάτι που σημαίνει ότι είναι προστατευμένο από σκόνη και από πιτσίλισμα νερού. Το HW01 έχει μία οθόνη 0.91″ τύπου OLED και με ανάλυση 128 x 32 pixels. Το Lenovo HW01 Fitnesstracker, όπως και στο Mi Band 2, θα βρούμε ένα κεντρικό κουμπί κάτω από την οθόνη, που είναι για να λειτουργήσετε το wristband. Λόγο ότι χρησιμοποιεί τεχνολογία OLED, δεν διαθέτει κάποιου είδους φωτισμό, καθότι το κάθε pixel είναι αυτοφωτιζόμενο, δημιουργεί αρκετό φως ώστε να μπορείτε να διαβάσετε ότι αναγράφεται στην οθόνη. Μάλιστα μπορώ να πω ότι το κείμενο φαίνεται αρκετά καλά ακόμα και κάτω από τον ήλιο.

Διαφήμιση

Το Lenovo HW01 Fitnesstracker, χρησιμοποιεί και αυτό μία εφαρμογή αντίστοιχη του Mi Fit που έχει το Mi Band 2, για να επικοινωνεί η συσκευή με το κινητό σας και να μεταφέρει τα δεδομένα εκεί. Η εφαρμογή αυτή λέγεται Lenovo Fitness Strap. Μέσω της εφαρμογής μπορούμε να δούμε τα στοιχεία που έχει συλλέξει σαν pedometer, να δούμε ημερομηνία, ώρα ή να το χρησιμοποιήσουμε σαν χρονόμετρο, να δούμε βήματα, αποστάσεις και πόσες θερμίδες έχουμε κάψει, μετράει παλμούς καρδιάς και καταγράφει τον ύπνο μας.

Google news

Το Lenovo HW01 Fitnesstracker είναι ενσωματωμένο με μία μπαταρία 85 mAh, κάτι που σημαίνει ότι δίνει το ελάχιστο 7 ημέρες. Γενικώς θα έλεγα ότι το Lenovo HW01 φαίνεται να είναι αρκετά αξιόπιστο και να μπορεί να σταθεί στην δύσκολη αγορά των wearable.

Goboo [CPS] Many GEOs Lightinthebox WW


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram