Αποκτήστε με το εκπτωτικό μας κουπόνι πιο φθηνά την αδιάβροχη 4Κ EKEN V8s Action Camera!

Μοίρασε την γνώση...

Συνεχίζοντας τις προσφορές που βρήκα στο Zapals, είδα ότι έχουν σε έκπτωση την αδιάβροχη 4Κ ΕΚΕΝ V8s action camera, ιδανική αγορά τώρα για το καλοκαίρι αλλά και γενικότερα για τις βόλτες σας στην εξοχή.Η ΕΚΕΝ V8s έρχεται με τηλεχειριστήριο, που είναι αδιάβροχο σε πτώση πάνω του νερό, στην συχνότητα των 2.4GHz. Με αυτό μπορείτε να ελέγχετε την κάμερα από απόσταση έως και 8 μέτρα, ώστε να είστε πιο άνετοι όταν κάνετε λήψη φωτογραφιών ή βίντεο. Η κάμερα διαθέτει στο πίσω μέρος μία οθόνη διαστάσεων 2 ιντσών, ενώ και στο μπροστινό μέρος έχει ειδικό πλαίσιο όπου μπορείτε να δείτε διάφορες χρήσιμες πληροφορίες για την κατάσταση της κάμερας, της κάρτας και της μπαταρίας του EKEN V8s.

Η κάμερα φυσικά συνοδεύεται από αδιάβροχη θήκη, όπως και πολλά άλλα χρήσιμα αξεσουάρ, ώστε να μπορείτε να την προσαρμόσετε σε διάφορα μέρη. Με την αδιάβροχη θήκη, μπορείτε να βουτήξετε μέχρι και 30 μέτρα κάτω στην θάλασσα, τραβώντας βίντεο και φωτογραφίες της φυσικής ομορφιάς τριγύρω σας. Χάρις τον ηλεκτρονικό σταθεροποιητή που διαθέτει η κάμερα, οι λήψεις σας θα είναι πάντα καθαρές και σταθερές, χωρίς κουνήματα.


Η EKEN V8s μπορεί να τραβήξει βίντεο σε [email protected] (EIS), [email protected] (EIS), [email protected] (EIS), [email protected] (EIS), ενώ για φωτογραφία μπορεί να τραβήξει με 14MP. Διαθέτει δυνατότητα λήψης με γωνία θέασης τις 170°. Από θύρες διαθέτει Micro USB και HDMI και για Micro SD. Έρχεται με μία επαναφορτιζόμενη μπαταρία με ισχύ 1050mAh. Με πλήρως φορτισμένη μπαταρία, θα μπορείτε να τραβήξετε 50 λεπτά βίντεο σε ανάλυση [email protected]

Η EKEN V8s διαθέτει και σύνδεση WiFi για να μπορεί να συνδεθεί με το κινητό σας εάν χρειαστεί, μέσω 802.11 b/g/n, ώστε να μπορείτε να την διαχειριστείτε μέσω της εφαρμογής Ez iCam.


Η EKEN V8s ζυγίζει μόλις 66γρ, ενώ οι διαστάσεις της είναι 59 x 21.4 x 41 mm.

https://youtu.be/qJGNyNqWkK0

https://youtube.com/watch?v=KrEtyB0LJtI

Όπως βλέπετε η EKEN V8s διαθέτει όλα όσα θα ζητούσατε από μία action camera, συν ότι διαθέτει και τηλεχειριστήριο, εκτός της διαχείρισης της από το κινητό σας. Για να την αποκτήσετε, θα πάτε στο Zapals και με τον εκπτωτικό κωδικό EKV8S, η τιμή από 121.99$ θα πέσει στα 94.99$, δηλαδή κατά 27$ πιο φθηνά από την αρχική τιμή! Μία τέτοια ευκαιρία πιστεύω δεν πρέπει να την χάσετε! Επίσης μην ξεχνάτε ότι στο Zapals με κάθε αγορά σας, λαμβάνετε και ένα δώρο έκπληξη, οπότε είστε διπλά κερδισμένος!


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com