Αποκτήστε με το κουπόνι μας το Xiaomi Mi Band 2 με 20% έκπτωση και με μόλις 16€ τελική τιμή!

Μοίρασε την γνώση...

Ναι, πολύ καλά διαβάσατε, σας βρήκα κουπονάκι, που μειώνει την αρχική τιμή κατά 20%, φτάνοντας έτσι στα 16€ περίπου τελική τιμή!Δεν νομίζω να μην ξέρετε τι εστί Mi Band 2. Εδώ θα βρείτε και την ειδικά διαμορφωμένη έκδοση του Mi Fit στα ελληνικά φυσικά, που χρειάζεστε για να διαχειριστείτε το Mi Band σας! Το Mi Band 2 είναι από τα πρώτα σε πωλήσεις παγκοσμίως σε wearable από την Xiaomi. Εδώ στην Ελλάδα, πουλιέται επίσημα από την Infoquest στα 40€, εάν ενδιαφέρεστε να το αποκτήσετε άμεσα. Έχει πιστοποίηση IP67, που σημαίνει ότι είναι αδιάβροχο.

Για να είμαι ειλικρινής, εγώ το έχω βάλει στην θάλασσα, κάνω μπάνιο στη ντουζιέρα φορώντας το πάντα και ποτέ δεν μου εμφάνισε πρόβλημα. Το μόνο πρόβλημα που είχα ήταν το λουράκι, που το άλλαξα. Με το Mi Band 2, παρακολουθείται τα βήματα που κάνετε καθημερινώς, πόσο κοιμάστε, τι θερμίδες κάψατε, τι απόσταση κάνατε, σας ειδοποιεί για εισερχόμενες κλήσεις δείχνοντας τ’ όνομα αυτού που σας καλεί στα ελληνικά, ειδοποίηση για sms, καθώς και για καμιά 30αριά εφαρμογές που έχετε ορίσει εσείς (με την εφαρμογή του site, όχι του playstore). Σας ειδοποιεί εάν απομακρύνεται το κινητό από εσάς, καταγράφει παλμούς με μεγάλη ακρίβεια θα έλεγα. Εγώ πάντως έχω βολευτεί πάρα πολύ μαζί του. Σας δείχνει ώρα, ημερομηνία, οπότε μπορείτε να το έχετε και σαν ρολόι.

Πως μπορείτε τώρα να αποκτήσετε το Mi Band 2 σε αυτή την εξωφρενικά χαμηλή τιμή!? Δείτε πως….

Μην ξεχνάτε ότι το Banggood έχει την δυνατότητα να σας στείλει ότι αγοράσετε από εκεί με μία μικρή χρέωση, με τριγωνική αποστολή που επιβεβαιωμένα είναι ασφαλή, μέσω του Priority Direct Mail!

 


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com