Αποκτήστε με 27% μία 7″ Universal HD οθόνη αφής για το αυτοκίνητό σας με Android 5.1 σε Flash Sales!

Μοίρασε την γνώση...

Μιας και από τον επόμενο μήνα, όλο και κάπου θα πάμε διακοπές, σίγουρα με το αμάξι, δεν θα ήταν ωραία να είχατε μία οθόνη αφής, όπου θα μπορούσατε να βλέπετε ταινίες, να την χρησιμοποιήσετε σαν GPS, γενικώς να κάνει ότι ένα κινητό, χωρίς κλήσεις και μ’ ενσωματωμένο ραδιόφωνο!? Για τον λόγο αυτό σας βρήκα μία 7 ιντσών HD οθόνη αφής με Android 5.1 σε Flash Sales ώστε να την αποκτήσετε πολύ φθηνά!Η 7 ιντσών HD οθόνη αφής, έρχεται σε μαύρο χρώμα και είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο. Όπως σα είπα είναι 7 ιντσών με ανάλυση 1024 x 600. Υποστηρίζει αρχεία βίντεο WMV, AVI, RM/RMVB, VOB και άλλα πολλά, όπως και αρχεία ήχου MP3, WMA, WAV και άλλα πολλά.

Είναι εφοδιασμένη μ’ ένα τετραπύρηνο επεξεργαστή ARM AC8127 χρονισμένο στα 1.3GHz, ενώ όπως σας έγραψα στην αρχή, για λειτουργικό έχει Android 5.1. Έρχεται με 1GB RAM και 16GB NAND Flash για εσωτερικό χώρο. Ενσωματώνει σύστημα GPS, WiFi και AM/FM ραδιόφωνο. Υποστηρίζει σύνδεση με το κινητό σας μέσω ΒΤ, ώστε να μπορείτε μέσω αυτού να κάνετε κλήσεις. Παίρνει ρεύμα 12V σαν τροφοδοσία.


Την 7 ιντσών HD οθόνη αφής την βρήκα σίγουρα πολύ ενδιαφέρουσα και απαραίτητα θα έλεγα για το αυτοκίνητο, ειδικότερα τώρα στην περίοδο των διακοπών. Μπορείτε να την αποκτήσετε σε προνομιακή τιμή, χαμηλότερη κατά 27%, σε Flash Sales που έχει αυτή την περίοδο το TomTop και να γίνει δικιά σας για μόλις 117.99$ (105€).


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com