Αποκτήστε τη νέα έκδοση του Roidmi 3S που υποστηρίζει όλα τα αμάξια για λιγότερο από 15€!

Μοίρασε την γνώση...

Η Xiaomi πολύ πρόσφατα ανακοίνωσε νέα έκδοση του φορτιστή αυτοκινήτου Roidmi, που ταυτόχρονα είναι και music player. Στην νέα έκδοση είναι και πολλά άλλα ακόμα, κάτι που το κάνει πραγματικά μία πολύ καλή επιλογή και ειδικότερα όταν είναι στην χαμηλότερη τιμή στην αγορά.

Το νέο μοντέλο της Roidmi, το 3S, εκτός απ’ ότι είναι συμβατό πια με όλα τα μοντέλα των αυτοκινήτων, έχει και κάποια χαρακτηριστικά που δεν υπάρχουν στις προηγούμενες εκδόσεις. Έτσι βλέπουμε να υπάρχει ένα μόνιτορ μπαταρίας, αναμετάδοση καθοδήγησης, ενώ ελέγχει σε πραγματικό χρόνο το ρεύμα που παίρνει, εάν υπάρχει κάποια ανωμαλία, σας ειδοποιεί ώστε να κινηθείτε αναλόγως.


Η έκδοση 3S περιέχει 2 USB θύρες ώστε να μπορείτε να φορτίζετε 2 συσκευές ταυτόχρονα, ενώ διαθέτει έξυπνο τρόπο ακύρωσης του θορύβου, με HD ήχο για εσάς. Οι δύο θύρες αποδίδουν 3.4Α, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν να φορτίσουν την συσκευή σας πολύ γρήγορα. Η σύζευξη και μετέπειτα επικοινωνία με την συσκευή είναι πια πολύ πιο εύκολη και σταθερή. Μπορείτε επίσης να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική που έχετε αποθηκεύσει στο κινητό σας, από το ραδιόφωνο του αυτοκινήτου, μέσω της εφαρμογής Roidmi.

Η νέα έκδοση περιλαμβάνει 8 δικλίδες ασφαλείας ώστε να είστε σίγουροι ότι δεν θα πάθει κάποια ζημιά η συσκευή σας ή το αμάξι. Το Roidmi 3S μπορεί να δουλέψει σε θερμοκρασίες 10 – 60° C. Ζυγίζει μόλις 40 γραμμάρια, ενώ οι διαστάσεις του είναι 5.30 x 2.50 x 2.50 cm.Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com