Αποκτήστε τη νέα έκδοση του Roidmi 3S που υποστηρίζει όλα τα αμάξια για λιγότερο από 15€!

Μοίρασε την γνώση...

Η Xiaomi πολύ πρόσφατα ανακοίνωσε νέα έκδοση του φορτιστή αυτοκινήτου Roidmi, που ταυτόχρονα είναι και music player. Στην νέα έκδοση είναι και πολλά άλλα ακόμα, κάτι που το κάνει πραγματικά μία πολύ καλή επιλογή και ειδικότερα όταν είναι στην χαμηλότερη τιμή στην αγορά.

Το νέο μοντέλο της Roidmi, το 3S, εκτός απ’ ότι είναι συμβατό πια με όλα τα μοντέλα των αυτοκινήτων, έχει και κάποια χαρακτηριστικά που δεν υπάρχουν στις προηγούμενες εκδόσεις. Έτσι βλέπουμε να υπάρχει ένα μόνιτορ μπαταρίας, αναμετάδοση καθοδήγησης, ενώ ελέγχει σε πραγματικό χρόνο το ρεύμα που παίρνει, εάν υπάρχει κάποια ανωμαλία, σας ειδοποιεί ώστε να κινηθείτε αναλόγως.

Διαφήμιση

Η έκδοση 3S περιέχει 2 USB θύρες ώστε να μπορείτε να φορτίζετε 2 συσκευές ταυτόχρονα, ενώ διαθέτει έξυπνο τρόπο ακύρωσης του θορύβου, με HD ήχο για εσάς. Οι δύο θύρες αποδίδουν 3.4Α, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν να φορτίσουν την συσκευή σας πολύ γρήγορα. Η σύζευξη και μετέπειτα επικοινωνία με την συσκευή είναι πια πολύ πιο εύκολη και σταθερή. Μπορείτε επίσης να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική που έχετε αποθηκεύσει στο κινητό σας, από το ραδιόφωνο του αυτοκινήτου, μέσω της εφαρμογής Roidmi.

Google news

Η νέα έκδοση περιλαμβάνει 8 δικλίδες ασφαλείας ώστε να είστε σίγουροι ότι δεν θα πάθει κάποια ζημιά η συσκευή σας ή το αμάξι. Το Roidmi 3S μπορεί να δουλέψει σε θερμοκρασίες 10 – 60° C. Ζυγίζει μόλις 40 γραμμάρια, ενώ οι διαστάσεις του είναι 5.30 x 2.50 x 2.50 cm.

Redmagic WW Govee Many GEOs


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram