Αποκτήστε τον φορητό YG320 Mini LED Projector με 1080P και 60 inch εικόνα για τα καλοκαίρια στην βεράντα!

Μοίρασε την γνώση...

Τώρα πια που έπιασε η ζέστη για τα καλά, νομίζω ότι ειδικότερα το βραδάκι είναι για να καθόμαστε έξω, στην βεράντα ή στο μπαλκόνι. Δεν θα θέλατε να μπορείτε να δείτε την αγαπημένη σας ταινία μέσω κάποιου φορητού μικρού προτζέκτορα στο μπαλκόνι σας!? Για αυτή την δουλειά σας έχω τον μικρό φορητό YG320 Mini LED Projector με 1080P και 60 inch εικόνα.Ο YG320 είναι ένας φορητός LED προτζέκτορας που έχει σχεδιαστεί για την οικογένεια, για τις στιγμές χαράς και διασκέδασης, για την δουλειά, δίνοντάς σα την δυνατότητα να απολαύσετε αυτό που θέλετε σε μία τεράστια οθόνη! Ο προτζέκτορας έχει 400-600 lumens, αντίθεση 800:1 και μέγιστη ανάλυση 1920 x 1080 pixels.

Η εικόνα που βγάζει είναι πολύ ζωντανή και φωτεινή ανά πάσα στιγμή και σε όποια τοποθεσία και εάν είναι. Είναι πολύ εύκολος στη χρήση, πράγμα που τον κάνει παιχνιδάκι στην καθημερινότητα. Η ζωή της λάμπας αναμένεται να είναι στις 30000 ώρες χρήσης. Το πανί ή ο χώρος που θα φαίνεται η εικόνα, μπορεί να είναι σε απόσταση από 0.8 μέχρι και 2 μέτρα μακρυά, ενώ οι διαστάσεις της εικόνας είναι από 24 ίντσες μέχρι και 60 ίντσες.

Υποστηρίζει aspect ratio 4:3, ενώ βγάζει 16.7M χρώματα. Υποστηρίζει όλα τα φορμάτ ήχου, βίντεο και εικόνας, ενώ ενσωματώνει 23 γλώσσες. Το βάρος του YG320 είναι μόλις 600 γραμμάρια, ενώ οι διαστάσεις του 132.6 x 85 x 49.8 mm.

Εάν θέλετε και εσείς ν’ αποκτήσετε τον φορητό προτζέκτορα YG320, μπορείτε να τον αποκτήσετε από το Zapals που το βρήκα, στην ειδική προνομιακή τιμή των 39.99$! Επίσης μην ξεχνάτε ότι με κάθε αγορά έχετε και ένα δεύτερο δώρο να σας περιμένει, οπότε είναι μία ευκαιρία που δεν πρέπει να την χάσετε.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com