Αποκτήστε το τετραπτέρυγο Hubsan X4 H502S 5.8G FPV με 720P HD Camera και 8% έκπτωση!

Μοίρασε την γνώση...

Η Husban είναι μία πολύ γνωστή εταιρεία στα τετραπτέρυγα ή αλλιώς drones όπως είναι ευρέως γνωστά. Μία από τις καλύτερες δημιουργίες της είναι το Hubsan X4 H502S, που τα έχει όλα! Δείτε λοιπόν πως μπορείτε να το αποκτήσετε και με έκπτωση μάλιστα, χάρις τον εκπτωτικό κωδικό που σας δίνω. Η Hubsan έφτιαξε το Hubsan X4 H502S, ένα μεσαίου μεγέθους drone που τα περιέχει όλα και συμφέρει! Με διαστάσεις 165 x 165 x 60mm και βάρος μόλις 147γρ διαθέτει λειτουργίες που θα ζήλευαν πολλά drones μεγαλύτερης κατηγορίας. To H502S είναι φιλικό στο χειρισμό καθότι διαθέτει χειρισμό μέσα από την οθόνη του χειριστηρίου (FPV), ενώ έρχεται με ενσωματωμένη HD κάμερα και οθόνη στο χειριστήριο.

Geekbuying WW

Με την λειτουργία Altitude Hold που ενσωματώνει, μπορεί να απογειωθεί και μετά να πετάξει εύκολα αφού το H502S αναλαμβάνει να διατηρήσει το ύψος που του έχουμε ορίσει. Επίσης με την λειτουργία Headless Mode θα μπορείτε να πετάξετε το H502S και να διατηρήσετε τον έλεγχο ακόμα και όταν δεν μπορείς να αντιληφθείς την κατεύθυνσή του.

Διαφήμιση

To H502S διαθέτει ακόμα GPS που χάρις την λειτουργία του GPS Position Hold, μπορεί να παραμείνει σταθερό σε συγκεκριμένο σημείο. Επίσης με την λειτουργία Return to Home, το H502S μπορεί να προσγειωθεί αυτόματα στο σημείο από όπου απογειώθηκε, οπότε δεν υπάρχει φόβος να το χάσετε. Μία ακόμα χρήσιμη λειτουργία που διαθέτει το H502S είναι το Follow Me που μπορεί να σας ακολουθήσει αυτόματα χωρίς επιπλέον χειρισμό.

Google news

https://youtube.com/watch?v=S16Gozcth4U

Cubot WW AliExpress WW

Το Hubsan X4 H502S μπορείτε να το βρείτε στο Banggood κανονικά στην τιμή των 137.99$ ( 123.5€ ). Υπόψιν εδώ Ελλάδα βλέπω ξεκινάει στο Skroutz στα 240€, τιμή δηλαδή ήδη διπλάσια. Εγώ όμως σας έχω και περαιτέρω μείωση στη τιμή, με τον εκπτωτικό κωδικό ToysHo, που θα έχετε και 8% έκπτωση και η τιμή θα πέσει στα 113€! Νομίζω ότι είναι η προφορά του καλοκαιριού! Υπόψιν, μην ξεχνάτε ότι το Banggood στέλνει και με τριγωνική αποστολή, εφόσον διαλέξετε σαν τρόπο αποστολής το PDM, οπότε δεν θα έχετε έξτρα χρεώσεις.


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram