Αποκτήστε το Cubot S1 Smart Wristband πιο φθηνά με τον εκπτωτικό κωδικό!

Μοίρασε την γνώση...

Τους τελευταίους μήνες έχουν κυκλοφορήσει πάρα πολλοί κλώνοι του Xiaomi Mi Band 2, που πολλοί από αυτούς είναι ισάξια καλοί με το Mi Band 2, μπορεί και καλύτεροι. Μην ξεχνάτε ότι σας είχα παρουσιάσει και είχα δώσει εδώ στο iTechNews σε Giveaway, το πολύ καλό Zeblaze Zeband Plus, όπως επίσης σας είχα παρουσιάσει και το Makibes M88 Smartband, που μπορεί να μεγάλη ακρίβεια να μετράει την αρτηριακή σας πίεση. Τώρα σας έχω το Cubot S1 που εκτός όλων των άλλων, μπορεί να μετρήσει πίεση, θερμοκρασία και ύψος που είσαστε!
Το Cubot S1 είναι εφοδιασμένο με το chip Nordic 52832. Διαθέτει 32KB + 256KB μνήμη. Υποστηρίζει συνδέσεις Bt V4.0 με το κινητό σας, ενώ έχει πιστοποίηση IP65. Υποστηρίζει λειτουργίες σαν υπενθύμιση κλήσεων και sms, βηματομετρητής, μετρητής καρδιακών παλμών, παρακολουθεί την δραστηριότητα σας, θερμίδες, απόσταση, χρόνο, ενσωματώνει συναγερμό εάν ανιχνεύσει αρρυθμία, μετρητής ύπνου. Θα σας υπενθυμίσει ότι πρέπει να πιείτε νερό, ενώ μπορείτε μέσω αυτού να διαχειριστείτε την κάμερα του κινητού σας.

Μέσω δονήσεων μπορεί να σας ειδοποιεί για όλες αυτές τις λειτουργίες, ενώ διαθέτει ένα αισθητήρα InvenSense/ICM-30632 ( 6-αξόνων επιταχυντή + γυροσκόπιο). Το Cubot S1 διαθέτει μία οθόνη OLED 0.96 ίντσες με ανάλυση 128 x 64 px. Η οθόνη ενεργοποιείται με την αφή. Για μπαταρία διαθέτει μία των 85mAh, που θα χρειαστείτε περίπου 1 ώρα για να την φορτίσετε.


Το S1 συνδέεται με την ανάλογη εφαρμογή στο κινητό σας, όπου μπορείτε να δείτε και να επεξεργαστείτε τις πληροφορίες που καταγράφει. Την εφαρμογή από το Google Playstore μπορείτε να την βρείτε εδώ. Το Cubot S1 βγαίνει σε μαύρο και χρυσό.

Το Cubot S1 φαίνεται να μην είναι άλλος ένας κλώνος του Mi Band 2, καθότι διαθέτει περισσότερες λειτουργίες από το πρωτότυπο. Εάν ψάχνετε λοιπόν να αγοράσετε ένα wearable, ίσως θα έπρεπε να κοιτάξετε για το νέο Cubot S1. Το S1 μπορείτε να το βρείτε στο Geekbuying με αρχική τιμή τα $42.99, αλλά εάν χρησιμοποιήσετε τον εκπτωτικό κωδικό NNHSIWCZ, θα ρίξετε την τιμή στα $38.69!Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com