Αποκτήστε το Xiaomi Mi6 με διεθνή rom και με έκπτωση 50$ στα 370€!

Μοίρασε την γνώση...

Το geekbuying είναι από τα πολύ γνωστά και αξιόπιστα καταστήματα που μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας άφοβα. Εγώ τουλάχιστον έχω αγοράσει κάμποσα πράγματα από εκεί. Λόγω του ερχομού του καλοκαιριού, έχει σε προσφορές δεκάδες προϊόντα της Xiaomi. Ένα από αυτά είναι και η τελευταία ναυαρχίδα της εταιρείας, το Xiaomi Mi 6.

Βέβαια εκτός από αυτό θα βρείτε και πάρα πολλές άλλες προσφορές στην σελίδα του 5th anniversary Massive Sale του Geekbuying. Καλό θα είναι να ρίξετε μια ματιά, γιατί είμαι σίγουρος ότι όλο και κάτι άλλο θα βρείτε να αγοράσετε!

Διαφήμιση

Η προσφορά πάντως που ξεχωρίζει μακρά, είναι για το Xiaomi Mi6, αφού με μία έκπτωση 50$ που κάνει το μαγαζί, μπορείτε να αποκτήσετε με την international rom, στα 419.99$ ή αλλιώς 370€!

Google news

Μπείτε λοιπόν και δείτε τις προσφορές του μαγαζιού, δεν θα χάσετε!

ZTE Many GEOs Govee Many GEOs

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram