Γίνε και εσύ ο Harry Potter στο Facebook, κάνοντας ένα ξόρκι!

Μοίρασε την γνώση...

Δεν νομίζω να μην έχετε ακούσει ποτέ τον Harry Potter, ένα ήρωα βιβλίων που δημιουργήθηκε πριν 20 χρόνια ακριβώς και μεταφέρθηκε στις οθόνες του κινηματογράφου. Λόγο των γενεθλίων αυτών, το Facebook έχει προσθέτει μαγεία στις δημοσιεύσεις σας!

Έτσι εάν γράψετε φράσεις που περιέχουν τις λέξεις «Harry Potter», «Gryffindor», «Ravenclaw», «Hufflepuff» ή «Slytherin», θα δείτε να εμφανίζεται ένα κινούμενο μαγικό ραβδί που ρίχνει ένα ξόρκι όταν χτυπηθεί. Εντάξει, μπορεί να μην είναι κάτι το φοβερό, είναι όμως η εύθυμη είδηση της ημέρας!

Διαφήμιση

Κάνοντας το ξόρκι, βλέπουμε τον Harry Potter και τον Gryffindor να εμφανίζονται με ένα κόκκινο χρώμα, ενώ ο Slytherin, ο Ravenclaw και ο Hufflepuff διαθέτουν πράσινο χρωματισμό. Τώρα εάν είστε φαν κάποιου άλλου χαρακτήρα της διάσημης σειράς, δυστυχώς δεν θα τους δείτε, αφού το easter egg περιλαμβάνει μόνο όσους γράψαμε στην αρχή!

Google news

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram