Γυάλινη πλάτη και ασύρματη φόρτιση θα διαθέτει το νέο LG V30!

Μοίρασε την γνώση...

Έχουμε αρχίσει να πιστεύουμε πως μάλλον η LG θα ανακοινώσει την επόμενη phablet ναυαρχίδα της V30 στην διεθνή έκθεση IFA του Βερολίνο στα τέλη Αυγούστου. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται μια νέα φήμη που διέρρευσε πριν από μερικές ημέρες. Η νέα αυτή φήμη επιβεβαίωσε μια προηγούμενη φήμη για το LG V30 που επίσης λέει ότι θα αποκαλυφθεί κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, και σήμερα έχουμε κάποιες ακόμα λεπτομέρειες γι ‘αυτό.

O γνωστός σε όλους μας πλέον leakster, OnLeaks, λέει ότι μια από τις πηγές του, του έχει αποκαλύψει ότι το LG V30 θα έχει υποστήριξη ασύρματης φόρτισης. Αυτό σημαίνει προφανώς ότι η συσκευή θα έρθει με γυάλινη πλάτη, σε αντίθεση με οποιονδήποτε από τους προκατόχους της στη σειρά V. Από την άλλη πλευρά, το G6 έχει κι αυτό γυάλινη πλάτη, οπότε κάτι τέτοιο ίσως να σημαίνει ότι η LG προσπαθεί να ενοποιήσει το σχεδιασμό των δύο premium σειρών smartphone της, όπως κάνει η Samsung με τις συσκευές των σειρών S και Note, τα τελευταία δύο χρόνια.

Το V30 θα εξακολουθήσει να χρησιμοποιεί μια διπλή οπίσθια κάμερα όπως το V20, αλλά και όπως το G6. Περισσότερες λεπτομέρειες για την συσκευή δεν είναι διαθέσιμες προς το παρόν, αλλά υποθέτουμε ότι η LG θα χρησιμοποιήσει για άλλη μια φορά την παραδοσιακή σύζευξη μιας κανονικής κάμερας και μιας ευρυγώνιας κάμερας. Ο ανιχνευτής δακτυλικών αποτυπωμάτων του V30 θα είναι τοποθετημένος στο πίσω μέρος, εκεί δηλαδή που τον τοποθετεί, εδώ και αρκετό καιρό για κάθε συσκευή της. Μην περιμένετε εδώ αισθητήρες κάτω από την οθόνη, όπως προσπαθεί η Apple και η Samsung για το iPhone 8 και το Galaxy Note 8, αντίστοιχα. Από ότι φαίνεται η LG έχει ξεκαθαρίσει τα πλάνα της και δεν κάνει καν προσπάθεια.

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com