Δείτε πρώτοι εδώ σε διαφημιστικό βίντεο στην Ινδία, το OnePlus 5!

Μοίρασε την γνώση...

Όπως σας έχουμε ενημερώσει εδώ και κάμποσο καιρό, αύριο περιμένουμε επίσημα να ανακοινωθεί το OnePlus 5. Βέβαια έχουμε δει και μάθει τόσα πολλά για το κινητό, που ελάχιστα πράγματα ίσως να έχουν μείνει που δεν ξέρουμε ακόμα. Το σίγουρο είναι ότι για άλλη μία φορά το είδαμε το κινητό, κατά λάθος, σε διαφήμιση στην Ινδία!Το κρίκετ είναι ένα αγγλικό κατάλοιπο που έχει μείνει και στους Ινδούς, κάνοντας το άθλημα πολύ διαδεδομένο στην χώρα. Κατά την διάρκεια ενός αγώνα κρίκετ, βγήκε μία διαφήμιση στον αέρα που δείχνει ένα πασίγνωστο Ινδό ηθοποιό του Bollywood να παραλαμβάνει ένα μικρό πακέτο με μία ενδιαφέρουσα έκπληξη μέσα…που την μοιράζετε μαζί μας! Και ναι είναι το OnePlus 5 που περιμένουμε ν’ ανακοινωθεί αύριο από την εταιρεία. Στο βίντεο που βλέπουμε, το κινητό είναι όπως το ξέρουμε από τις διάφορες φωτογραφίες και σχέδια, με την διπλή κάμερα πίσω, τον σαρωτή δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο γνωστό μέρος και τις γραμμές της κεραίας στο πίσω μέρος!

https://vid.me/23Le

Διαφήμιση

Υπομονή λοιπόν…μία μέρα έμεινε.

Google news

 

 

 

 


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram