Δείτε πως είναι το τεράστιο μπροστινό πλαίσιο του Samsung Galaxy Note S8!

Μοίρασε την γνώση...

Οι φήμες για το Samsung Galaxy Note 8 δείχνουν να έρχονται συνέχεια και από παντού, δίνοντας μας όλο και περισσότερες πληροφορίες για το πως θα είναι το αναμενόμενο κινητό ή τι χαρακτηριστικά μπορεί να έχει. Σήμερα λοιπόν σας βρήκαμε φωτογραφία από το μπροστινό πλαίσιο της οθόνης, όπου δείχνει πόσο τεράστιο θα είναι το κινητό!

Η φωτογραφία που διέρρευσε δείχνει πόσο πραγματικά μεγάλο είναι το μπροστινό πλαίσιο της οθόνης του Galaxy Note 8. Μπορεί να φαίνεται πρακτικά το ίδιο με το πλαίσιο του Galaxy S8/Galaxy S8 Plus, είναι όμως αρκετά μεγαλύτερο.

Αν και συγκεκριμένο πλαίσιο ανήκει κανονικά σε πρωτότυπη συσκευή, πράγμα που σημαίνει ότι εμείς μπορεί στο τέλος να δούμε κάποιες διαφορές, κάποια στοιχεία έχουν μείνει τα ίδια και με την έκδοση του S8. Τα στοιχεία αυτά είναι ουσιαστικά η απουσία home button, η Infinity Display και τα εξαιρετικά λεπτά bezels στο πάνω και κάτω μέρος, σε συνδυασμό με τις κυρτές πλευρές.

Μην ξεχνάτε επίσης ότι οι φήμες θέλουν το Note 8 να έρχεται με 6.3 ίντσες οθόνη (του S8 Plus είναι 6.2, ενώ του S8 μόνο 5.8) και με το τελικό ύψος να είναι ελάχιστα πιο μεγάλο από αυτό του iPhone 7 Plus. Δυστυχώς δεν έχουμε μάθει κάτι περισσότερο για τώρα, αλλά μόλις μάθουμε θα σας ενημερώσουμε αμέσως!


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com