Δείτε πως είναι το τεράστιο μπροστινό πλαίσιο του Samsung Galaxy Note S8!

Μοίρασε την γνώση...

Οι φήμες για το Samsung Galaxy Note 8 δείχνουν να έρχονται συνέχεια και από παντού, δίνοντας μας όλο και περισσότερες πληροφορίες για το πως θα είναι το αναμενόμενο κινητό ή τι χαρακτηριστικά μπορεί να έχει. Σήμερα λοιπόν σας βρήκαμε φωτογραφία από το μπροστινό πλαίσιο της οθόνης, όπου δείχνει πόσο τεράστιο θα είναι το κινητό!

Geekbuying WW

Η φωτογραφία που διέρρευσε δείχνει πόσο πραγματικά μεγάλο είναι το μπροστινό πλαίσιο της οθόνης του Galaxy Note 8. Μπορεί να φαίνεται πρακτικά το ίδιο με το πλαίσιο του Galaxy S8/Galaxy S8 Plus, είναι όμως αρκετά μεγαλύτερο.

Διαφήμιση

Αν και συγκεκριμένο πλαίσιο ανήκει κανονικά σε πρωτότυπη συσκευή, πράγμα που σημαίνει ότι εμείς μπορεί στο τέλος να δούμε κάποιες διαφορές, κάποια στοιχεία έχουν μείνει τα ίδια και με την έκδοση του S8. Τα στοιχεία αυτά είναι ουσιαστικά η απουσία home button, η Infinity Display και τα εξαιρετικά λεπτά bezels στο πάνω και κάτω μέρος, σε συνδυασμό με τις κυρτές πλευρές.

Google news

Μην ξεχνάτε επίσης ότι οι φήμες θέλουν το Note 8 να έρχεται με 6.3 ίντσες οθόνη (του S8 Plus είναι 6.2, ενώ του S8 μόνο 5.8) και με το τελικό ύψος να είναι ελάχιστα πιο μεγάλο από αυτό του iPhone 7 Plus. Δυστυχώς δεν έχουμε μάθει κάτι περισσότερο για τώρα, αλλά μόλις μάθουμε θα σας ενημερώσουμε αμέσως!

Gshopper Many GEOs Redmagic WW

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram