Δείτε πόσο απίστευτα γρήγορος είναι ο νέος επεξεργαστής της AMD, Threadripper 1950Χ! Σύγκριση με Core i9 της Intel.

Μοίρασε την γνώση...

Όπως σας έχουμε πει, την AMD την ξέρουμε σαν εταιρεία και περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε τι καινούργιο μας έχει επιτέλους μετά από τόσα χρόνια που είχε εξαφανιστεί από το προσκήνιο. Μέχρι στιγμής μας έχει δώσει κάποια δείγματα, πολύ καλά έχω να πω, αλλά σήμερα σας βρήκα στατιστικά που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, όπως σας έχω και ένα συγκριτικό πίνακα, με τους τελευταίους επεξεργαστές της Intel.Τα πρώτα νούμερα που βρήκα του Ryzen Threadripper, μπορείτε να τα βρείτε στην βάση δεδομένων της Primatelabs. Η κωδική ονομασία που βλέπουμε, του 16πύρηνου επεξεργαστή, είναι διαφορετική από αυτή που έχουμε μάθει από τις διάφορες φήμες. Σύμφωνα πάντως με την σημερινή φήμη, ο επεξεργαστής θα έχει την κωδική ονομασία Ryzen Threadripper 1950X.

Επίσης δεν ξέρουμε εάν το 1950X, έχει τον πιο υψηλό χρονισμό από τους 16 πυρήνες, οπότε θα μ πορούσε κάλλιστα οι τιμές αυτές να είναι από τον πιο υψηλά χρονισμένο επεξεργαστή.

Δείτε επίσης παρακάτω ένα συγκριτικό πίνακα μεταξύ Ryzen Threadripper και της αρχιτεκτονικής της Intel, Skylake-X.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com