Δείτε πόσο απίστευτα γρήγορος είναι ο νέος επεξεργαστής της AMD, Threadripper 1950Χ! Σύγκριση με Core i9 της Intel.

Μοίρασε την γνώση...

Όπως σας έχουμε πει, την AMD την ξέρουμε σαν εταιρεία και περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε τι καινούργιο μας έχει επιτέλους μετά από τόσα χρόνια που είχε εξαφανιστεί από το προσκήνιο. Μέχρι στιγμής μας έχει δώσει κάποια δείγματα, πολύ καλά έχω να πω, αλλά σήμερα σας βρήκα στατιστικά που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, όπως σας έχω και ένα συγκριτικό πίνακα, με τους τελευταίους επεξεργαστές της Intel.Τα πρώτα νούμερα που βρήκα του Ryzen Threadripper, μπορείτε να τα βρείτε στην βάση δεδομένων της Primatelabs. Η κωδική ονομασία που βλέπουμε, του 16πύρηνου επεξεργαστή, είναι διαφορετική από αυτή που έχουμε μάθει από τις διάφορες φήμες. Σύμφωνα πάντως με την σημερινή φήμη, ο επεξεργαστής θα έχει την κωδική ονομασία Ryzen Threadripper 1950X.

Επίσης δεν ξέρουμε εάν το 1950X, έχει τον πιο υψηλό χρονισμό από τους 16 πυρήνες, οπότε θα μ πορούσε κάλλιστα οι τιμές αυτές να είναι από τον πιο υψηλά χρονισμένο επεξεργαστή.

Διαφήμιση

Δείτε επίσης παρακάτω ένα συγκριτικό πίνακα μεταξύ Ryzen Threadripper και της αρχιτεκτονικής της Intel, Skylake-X.

Google news


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram