Δείτε την Nokia Body, την WiFi ζυγαριά για εύκολη διαχείριση του βάρους σας!

Μοίρασε την γνώση...

Η Nokia Body, είναι η νέα ζυγαριά της ΝΟΚΙΑ με δυνατότητα Wi-Fi, που έρχεται να προστεθεί στις έξυπνες συσκευές της γνωστής εταιρείας. Εξάλλου έχουμε πει ότι η ΝΟΚΙΑ μπορεί να πούλησε το κομμάτι των κινητών, έχει κρατήσει άλλα τμήματα, που διαθέτουν διάφορα gadget στην αγορά.

Η Nokia Body παρέχει έξυπνη διαχείριση βάρους για ολόκληρη την οικογένεια και υπόσχεται υψηλής ακριβείας μετρήσεις μέσω της τεχνολογίας Position Control Technology. Η εν λόγω τεχνολογία, αποτελεί έναν πατενταρισμένο ανιχνευτή της θέσης του σώματος του χρήστη. Επιπλέον ο χρήστης μπορεί να βλέπει στην οθόνη την πρόοδο του βάρους του, να έχει άμεση πρόσβαση στα στοιχεία σχετικά με τον Δείκτη Μάζα Σώματός του, να λαμβάνει εξατομικευμένη καθοδήγηση και να καταγράφει το φαγητό του.

Η ζυγαριά, μέσω Wi-Fi συνδέεται με την εφαρμογή MyFitnessPal, όπου ο χρήστης μπορεί να καταχωρεί το τι τρώει καθημερινά καθώς και τη δραστηριότητά του. Έτσι, μπορεί να λαμβάνει ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής, βασισμένο στις ανάγκες του.

Η ζυγαριά κάνει ανάλυση των δεδομένων του ΔΜΣ του χρήστη και τον βοηθά να διαχειριστεί το βάρος του. Η Nokia Body έχει αυτόματο συγχρονισμό Wi-Fi κι αναγνωρίζει μέχρι 8 χρήστες.

Είναι διαθέσιμη στο health.nokia.com έναντι 59.95€.

Πηγή

 


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com