Δείτε την Nokia Body, την WiFi ζυγαριά για εύκολη διαχείριση του βάρους σας!

Μοίρασε την γνώση...

Η Nokia Body, είναι η νέα ζυγαριά της ΝΟΚΙΑ με δυνατότητα Wi-Fi, που έρχεται να προστεθεί στις έξυπνες συσκευές της γνωστής εταιρείας. Εξάλλου έχουμε πει ότι η ΝΟΚΙΑ μπορεί να πούλησε το κομμάτι των κινητών, έχει κρατήσει άλλα τμήματα, που διαθέτουν διάφορα gadget στην αγορά.

Geekbuying WW

Η Nokia Body παρέχει έξυπνη διαχείριση βάρους για ολόκληρη την οικογένεια και υπόσχεται υψηλής ακριβείας μετρήσεις μέσω της τεχνολογίας Position Control Technology. Η εν λόγω τεχνολογία, αποτελεί έναν πατενταρισμένο ανιχνευτή της θέσης του σώματος του χρήστη. Επιπλέον ο χρήστης μπορεί να βλέπει στην οθόνη την πρόοδο του βάρους του, να έχει άμεση πρόσβαση στα στοιχεία σχετικά με τον Δείκτη Μάζα Σώματός του, να λαμβάνει εξατομικευμένη καθοδήγηση και να καταγράφει το φαγητό του.

Διαφήμιση

Η ζυγαριά, μέσω Wi-Fi συνδέεται με την εφαρμογή MyFitnessPal, όπου ο χρήστης μπορεί να καταχωρεί το τι τρώει καθημερινά καθώς και τη δραστηριότητά του. Έτσι, μπορεί να λαμβάνει ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής, βασισμένο στις ανάγκες του.

Google news

Η ζυγαριά κάνει ανάλυση των δεδομένων του ΔΜΣ του χρήστη και τον βοηθά να διαχειριστεί το βάρος του. Η Nokia Body έχει αυτόματο συγχρονισμό Wi-Fi κι αναγνωρίζει μέχρι 8 χρήστες.

Hekka Banggood WW

Είναι διαθέσιμη στο health.nokia.com έναντι 59.95€.

Πηγή


 


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram