Διέρρευσαν εικόνες του Meizu Pro 7 που δείχνουν ότι έχει οθόνη E-ink στο πίσω μέρος!

Μοίρασε την γνώση...

Είναι πάρα πολλές οι διαρροές που έχουν εμφανιστεί τον τελευταίο καιρό για το Meizu PRO 7 κι από ότι φαίνεται η επερχόμενη ναυαρχίδα της εταιρείας θα έρθει σε αρκετές εκδόσεις. Εάν ρίξετε μια ματιά παρακάτω στις νέες φωτογραφίες που διέρρευσαν τώρα, μπορείτε να δείτε ξανά ότι στο πίσω μέρος του τηλεφώνου, θα υπάρχει μια δευτερεύουσα οθόνη E-ink. Μαζί με αυτήν, μπορείτε να δείτε επίσης την μπροστινή πλευρά του τηλεφώνου, τόσο με την οθόνη ενεργοποιημένη, όσο και εκτός λειτουργίας. Αυτές οι εικόνες έρχονται να επιβεβαιώσουν μια σειρά φημών που έχουν διαρρεύσει τον τελευταίο καιρό, οπότε ίσως αξίζει να δούμε περί τίνος πρόκειται.

 Ας μιλήσουμε πρώτα για το πίσω μέρος του τηλεφώνου, που, όπως βλέπετε, η δευτερεύουσα E-ink οθόνη είναι τοποθετημένη ακριβώς κάτω από τη διπλή κάμερα, ενώ δίπλα στις δύο κάμερες βρίσκεται ένα dual tone flash. Αυτή η δευτερεύουσα οθόνη θα δίνει αρκετές πληροφορίες στον κάτοχο της συσκευής, όπως φαίνεται, καθώς θα εμφανίζει ειδοποιήσεις, ώρα, ημερομηνία και ούτω καθεξής. Σίγουρα, αυτή είναι μια νέα προσέγγιση στις δευτερεύουσες οθόνες. Έχουμε δει πολλά τηλέφωνα που έχουν οθόνη E-ink που καλύπτει ολόκληρη την πίσω πλευρά τους, αν και αυτό δεν συμβαίνει σε αυτό το τηλέφωνο. Στο πίσω μέρος της συσκευής βλέπουμε επίσης, ότι υπάρχουν η επωνυμία Meizu και οι ζώνες κεραίας.

Διαφήμιση

Το πλήκτρο πολλαπλών λειτουργιών mBack της εταιρείας επιστρέφει ξανά και φυσικά θα είναι πολυλειτουργικό όπως και κάθε άλλο πλήκτρο mBack που έχουμε δει μέχρι τώρα. Θα μπορείτε να κάνετε φυσικό πάτημα στο κουμπί για να λειτουργήσει ως home button, αν το πατήσετε απαλά όπως θα πατάγατε ένα capacitive πλήκτρο, θα λειτουργήσει ως κουμπί επιστροφής στην προηγούμενη οθόνη, ενώ με κράτημα θα σβήσει η οθόνη. Όταν φυσικά είναι κλειστή η συσκευή θα λειτουργεί ως σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων του τηλεφώνου. Τα πλευρικά bezel του τηλεφώνου είναι αρκετά λεπτά μεν, αλλά υπάρχουν, ενώ πάνω και κάτω από την οθόνη είναι σαφώς μεγαλύτερα.

Google news

Δεν γνωρίζουμε ακόμη το πότε θα ανακοινωθεί το τηλέφωνο, αλλά όλοι περιμένουν να καταφθάσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Το Meizu PRO 6 ανακοινώθηκε τον Απρίλιο του περασμένου έτους, οπότε όλοι πίστευαν ότι θα κυκλοφορούσε την ίδια περίοδο το Meizu PRO 7, κάτι που όμως δεν συνέβη.

Lightinthebox WW Hekka

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram