Διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά του UMIDIGI C Note 2 στο Twitter!

Μοίρασε την γνώση...

Σήμερα παρέλαβα την πρώτη έκδοση του κινητού Umidigi C Note από το Coolicool, οπότε στο άμεσο χρονικό διάστημα θα υπάρξει σχετικό review, αλλά και όχι μόνο. Σήμερα όμως είδα ότι στο twitter διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά της δεύτερης έκδοσης του κινητού!

Σύμφωνα λοιπόν με την διαρροή που υπήρξε στο Twitter, φαίνεται ότι η Umidigi ήδη ετοιμάζει την επόμενη έκδοση του εντυπωσιακού αυτού κινητού, το UMIDIGI C Note 2.

Ο χρήστης @XDA_Alberto96 όπως ονομάζετε, αναφέρει ότι τα χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου, του C Note 2, θα είναι καλύτερα. ΘΑ είναι εφοδιασμένο με δυνατότερο επεξεργαστή, τον MT6750T, ενώ ο εσωτερικός του χώρος θα είναι 64GB πια. Για την μνήμη RAM δεν αναφέρει κάτι, αλλά δεν νομίζω να είναι περισσότερα από τα 4GB. Η οθόνη μένει στις ίδιες διαστάσεις, δηλαδή 5.5 ίντσες με FHD ανάλυση της Sharp, ενώ οι κάμερες γίνονται καλύτερες. Έτσι η πίσω κύρια κάμερα θα εξοπλιστεί μ’ έναν αισθητήρα της Samsung ανάλυσης 16MP αντί για τα 12MP που έχει το πρώτο κινητό​. Η μπροστινή κάμερα θα αναβαθμιστεί και αυτή, φτάνοντας τα 8MP από τα 5MP που έχει το πρώτο μοντέλο.

Βέβαια μην ξεχνάτε ότι αυτό είναι ένα υποτιθέμενο leak, οπότε κανείς δεν είναι σίγουρος ότι πράγματι ισχύουν αυτά που διαβάζουμε. Εγώ πάντως σας τα παραθέτω, όσο κοιτάω το πρώτο μοντέλο και σας ετοιμάζω την παρουσίαση. Γραφτείτε στο newsletter μας, ώστε να ενημερωθείτε πότε θα είναι έτοιμη η παρουσίαση, γιατί αμέσως μετά σας έχω μία πολύ μεγάλη έκπληξη!

[wysija_form id=”1″]

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com