Διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά του UMIDIGI C Note 2 στο Twitter!

Μοίρασε την γνώση...

Σήμερα παρέλαβα την πρώτη έκδοση του κινητού Umidigi C Note από το Coolicool, οπότε στο άμεσο χρονικό διάστημα θα υπάρξει σχετικό review, αλλά και όχι μόνο. Σήμερα όμως είδα ότι στο twitter διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά της δεύτερης έκδοσης του κινητού!

Σύμφωνα λοιπόν με την διαρροή που υπήρξε στο Twitter, φαίνεται ότι η Umidigi ήδη ετοιμάζει την επόμενη έκδοση του εντυπωσιακού αυτού κινητού, το UMIDIGI C Note 2.

Διαφήμιση

Ο χρήστης @XDA_Alberto96 όπως ονομάζετε, αναφέρει ότι τα χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου, του C Note 2, θα είναι καλύτερα. ΘΑ είναι εφοδιασμένο με δυνατότερο επεξεργαστή, τον MT6750T, ενώ ο εσωτερικός του χώρος θα είναι 64GB πια. Για την μνήμη RAM δεν αναφέρει κάτι, αλλά δεν νομίζω να είναι περισσότερα από τα 4GB. Η οθόνη μένει στις ίδιες διαστάσεις, δηλαδή 5.5 ίντσες με FHD ανάλυση της Sharp, ενώ οι κάμερες γίνονται καλύτερες. Έτσι η πίσω κύρια κάμερα θα εξοπλιστεί μ’ έναν αισθητήρα της Samsung ανάλυσης 16MP αντί για τα 12MP που έχει το πρώτο κινητό​. Η μπροστινή κάμερα θα αναβαθμιστεί και αυτή, φτάνοντας τα 8MP από τα 5MP που έχει το πρώτο μοντέλο.

Google news

Βέβαια μην ξεχνάτε ότι αυτό είναι ένα υποτιθέμενο leak, οπότε κανείς δεν είναι σίγουρος ότι πράγματι ισχύουν αυτά που διαβάζουμε. Εγώ πάντως σας τα παραθέτω, όσο κοιτάω το πρώτο μοντέλο και σας ετοιμάζω την παρουσίαση. Γραφτείτε στο newsletter μας, ώστε να ενημερωθείτε πότε θα είναι έτοιμη η παρουσίαση, γιατί αμέσως μετά σας έχω μία πολύ μεγάλη έκπληξη!

Cafago WW Zaful WW

[wysija_form id=”1″]


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram