Είναι έτοιμο το πρώτο «επίσημο» dummy του iPhone 8! Δείτε πως θα είναι η συσκευή.

Μοίρασε την γνώση...

Η αναμονή για το iPhone 8 κορυφώνεται σταδιακά και μέχρι τον Σεπτέμβριο μάλλον έχουμε να δούμε πολλά πράγματα, αν κρίνουμε από αυτά που διαρρέουν ήδη. Αυτή την φορά οι διαρροές έρχονται από τον γνωστό (και έγκυρο) @OnLeaks που μας δείχνει ένα iPhone 8 dummy unit, δηλαδή μία ψεύτικη συσκευή που βασίζεται απόλυτα στο πραγματικό μοντέλο. 

Με λίγα λόγια πρόκειται για την πιο «κοντινή» επαφή μας – μέχρι στιγμής – με το τελικό iPhone 8, σύμφωνα πάντα με τον leakster. Η εμφάνισή του μπροστά είναι ίδια όπως την έχουμε δει σε αρκετά leaks κατά το παρελθόν, με πλήρη οθόνη, απουσία Home button και μεταφορά της TouchID λειτουργίας σε αισθητήρα κάτω από το γυαλί της οθόνης!


Στην πίσω πλευρά της συσκευής εντοπίζουμε το Apple logo, την επικάλυψη από γυαλί παντού καθώς και το εξόγκωμα της διπλής – κάθετης – κάμερας που θα αναλάβει τα πορτραίτα σας με…  bokeh εφέ. Στο πλάι συναντούμε το volume rocker, το on/off πλήκτρο και τον γνωστό διακόπτη «Σίγασης» που έχουν όλα τα iPhone. Λαμβάνοντας υπόψιν οτι το iPhone 8 θα ανακοινωθεί τον Σεπτέμβριο, έχουμε αρκετό καιρό για να δούμε πολλά πράγματα σχετικά με την συσκευή.

ΠηγήΜοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com