Εφιάλτης, η αποσυναρμολόγηση του Microsoft Surface κατά το iFixit

Μοίρασε την γνώση...

Δεν είναι εφικτό να επέμβει ο χρήστης στο εσωτερικό του Microsoft Surface, του νεότερου laptop της εταιρείας, χωρίς να προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά, συμπεραίνει το iFixit.

Η γνωστή υπηρεσία έβαλε 0 στο Surface που μοιάζει να είναι ενιαίο (βαθμολογία 10 υποδηλώνει την μέγιστη ευκολία στην επισκευή). Το laptop με τους νεότερους επεξεργαστές της Intel, πολύ RAM (4 ή 8GB) και 128GB RAM που πωλείται αντί 1200 ευρώ και άνω ανάλογα με τη σύνθεσή του, δεν μπορεί να επισκευαστεί.

Διαφήμιση

Εξάλλου, η CPU και η RAM έχουν ενσωματωθεί στη μητρική πλακέτα με συγκόλληση, γεγονός που καθιστά ανέφικτη την αντικατάσταση και την αναβάθμισή τους. Η μπαταρία είναι δύσκολο αλλά και επικίνδυνο να αντικατασταθεί, επισημαίνουν οι ειδικοί του iFixit.

Google news

Δείτε σχετικά το εξής βίντεο

Govee Many GEOs Gshopper Many GEOs


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram