Η ΖΤΕ θα βγάλει κινητό σε συνεργασία με την Lamborghini!

Μοίρασε την γνώση...

Διέρρευσαν εικόνες για το φερόμενο Lamborghini ZTE. Με βάση αυτές υπάρχουν σαφείς διακρίσεις μεταξύ της μάρκας Lamborghini τόσο στο μπροστινό όσο και στο πίσω μέρος της συσκευής. Φαίνεται να έχει χειροποίητες προσθήκες και σχεδιαστικές πινελιές που επιδιώκουν να μιμηθούν τον σχεδιασμού ενός supercar Lamborghini. Έντονη είναι η χρήση δέρματος στην πλάτη, καθώς και των λογότυπων της εταιρίας παραγωγής supercar.

Geekbuying WW

Η συσκευή φαίνεται να έχει έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος του τηλεφώνου τοποθετημένο ακριβώς κάτω από την πίσω κάμερα και τη μονάδα φλας LED. Η συσκευή έχει σίγουρα και μια κάμερα μπροστά όπως φαίνεται στην εικόνα του τηλεφώνου. Φαίνεται ότι τα πλήκτρα έντασης ήχου βρίσκονται στη δεξιά πλευρά του τηλεφώνου πάνω από το πλήκτρο ενεργοποίησης. Η διαρροή δεν αναφέρει τίποτα σχετικά με τις προδιαγραφές για τη συσκευή. Η συσκευή φαίνεται να έχει NFC καθώς μπορείτε να δείτε το εικονίδιο NFC που βρίσκεται στη status bar. Η οθόνη αναμένεται να είναι 5,5 ιντσών, αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα.

Διαφήμιση

Ένα κινητό της Lamborghini από την ZTE βασίζεται σε μια συμφωνία συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιρειών. Η Lamborghini είχε προσπαθήσει παλιότερα να μπει στον χώρο των κινητών, όπως είχε αναφερθεί το προηγούμενο φθινόπωρο, μέσω συμφωνίας με την εταιρεία Dasun Networks. Από τότε δεν υπήρξαν λεπτομέρειες σχετικά με οποιοδήποτε υλικό από αυτή τη συγκεκριμένη συνεργασία.

Google news

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες σχετικά με τηλέφωνο της ZTE. Μπορεί να είναι ένα πανάκριβο κινητό για το κλειστό κλαμπ ιδιοκτητών Lamborghini supercars ή ένα φτηνό κινητό σε ρόλο διαφήμισης της εταιρικής μάρκας. Εσείς τι λέτε;

Cubot WW Banggood WW

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram