Η ΖΤΕ θα βγάλει κινητό σε συνεργασία με την Lamborghini!

Μοίρασε την γνώση...

Διέρρευσαν εικόνες για το φερόμενο Lamborghini ZTE. Με βάση αυτές υπάρχουν σαφείς διακρίσεις μεταξύ της μάρκας Lamborghini τόσο στο μπροστινό όσο και στο πίσω μέρος της συσκευής. Φαίνεται να έχει χειροποίητες προσθήκες και σχεδιαστικές πινελιές που επιδιώκουν να μιμηθούν τον σχεδιασμού ενός supercar Lamborghini. Έντονη είναι η χρήση δέρματος στην πλάτη, καθώς και των λογότυπων της εταιρίας παραγωγής supercar.

Η συσκευή φαίνεται να έχει έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος του τηλεφώνου τοποθετημένο ακριβώς κάτω από την πίσω κάμερα και τη μονάδα φλας LED. Η συσκευή έχει σίγουρα και μια κάμερα μπροστά όπως φαίνεται στην εικόνα του τηλεφώνου. Φαίνεται ότι τα πλήκτρα έντασης ήχου βρίσκονται στη δεξιά πλευρά του τηλεφώνου πάνω από το πλήκτρο ενεργοποίησης. Η διαρροή δεν αναφέρει τίποτα σχετικά με τις προδιαγραφές για τη συσκευή. Η συσκευή φαίνεται να έχει NFC καθώς μπορείτε να δείτε το εικονίδιο NFC που βρίσκεται στη status bar. Η οθόνη αναμένεται να είναι 5,5 ιντσών, αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα.

Ένα κινητό της Lamborghini από την ZTE βασίζεται σε μια συμφωνία συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιρειών. Η Lamborghini είχε προσπαθήσει παλιότερα να μπει στον χώρο των κινητών, όπως είχε αναφερθεί το προηγούμενο φθινόπωρο, μέσω συμφωνίας με την εταιρεία Dasun Networks. Από τότε δεν υπήρξαν λεπτομέρειες σχετικά με οποιοδήποτε υλικό από αυτή τη συγκεκριμένη συνεργασία.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες σχετικά με τηλέφωνο της ZTE. Μπορεί να είναι ένα πανάκριβο κινητό για το κλειστό κλαμπ ιδιοκτητών Lamborghini supercars ή ένα φτηνό κινητό σε ρόλο διαφήμισης της εταιρικής μάρκας. Εσείς τι λέτε;

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com