Η κάμερα του OnePlus 5 όσοι την δοκίμασα λένε ότι είναι στα ίδια επίπεδα με του Galaxy S8!

Η επερχόμενη ναυαρχίδα της OnePlus αναμένεται να μας παρουσιαστεί στις 20 του μήνα εκτός απροόπτου. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα έχουμε διαρροές μέχρι να μας παρουσιαστεί και επίσημα. Έτσι είδαμε πως είναι το Hydrogen OS, είδαμε ότι μάλλον στις 20 θα μας ανακοινωθεί το κινητό, τώρα μαθαίνουμε ότι η εταιρεία έχει επιλέξει 10 reviewers που θα δοκιμάσουν τη κάμερα του OnePlus 5.

Μέσα στους δέκα που δοκιμάζουν το νέο OnePlus, έχει εντοπιστεί ένας tech blogger μέσα απο το Weibo ο οποίος μοιράστηκε κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με την κάμερα. Το Weibo συνήθως αναγνωρίζει τη συσκευή με την οποία ο χρήστης κάνει blogging και σε αυτήν την περίπτωση, ο blogger φάνηκε να χρησιμοποιεί το OnePlus 5 που δεν κυκλοφόρησε ακόμα, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πιθανώς ένας από τους δοκιμαστές. Η OnePlus υπερηφανεύεται για την κάμερα του νέου OP5 και ο χρήστης συμφωνεί ότι η ναυαρχίδα ενσωματώνει μια ισχυρή κάμερα που είναι εφάμιλλη με εκείνη του Galaxy S8.

Ο blogger του OnePlus 5 δεν αποκάλυψε αν η συσκευή διαθέτει διπλή κάμερα ή όχι, αφού το Galaxy S8 δεν διαθέτει διπλή κάμερα. Αλλά ένας άλλος δημοφιλής tech blogger επεσήμανε ότι πρέπει να αναφερθούμε στο iPhone 7 Plus, διότι ακούγεται πως το OnePlus 5 έρχεται με παρόμοια διαμόρφωση..

Άλλες λεπτομέρειες του OP5 περιλαμβάνουν (πληροφορίες – φήμες) επεξεργαστή Snapdragon 835, με 6GB μνήμης RAM, εμπρόσθιο scanner δακτυλικών αποτυπωμάτων και πολλά άλλα. Μένει να δούμε εάν τελικά θα δούμε το κινητό στις 20 του μήνα ή θ’ αλλάξουν και πάλι την ημερομηνία…

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα