Η κατασκευάστρια εταιρεία του Hitman, IO Interactive, έγινε ανεξάρτητη εταιρία παραγωγής παιχνιδιών!

Μοίρασε την γνώση...

Η IO Interactive ανακοίνωσε δια στόματος του αφεντικού της, As Hakan, ότι μετά από μια σειρά επιτυχημένων συνομιλιών με την Square Enix, κατάφερε να γίνει ανεξάρτητο studio/εταιρία κατασκευής video games και μάλιστα να διατηρήσει τα δικαιώματα της διάσημης σειράς παιχνιδιών Hitman.

Αυτό σημαίνει ότι η IO Interactive θα μπορεί να παίρνει μόνη της τις αποφάσεις που αφορούν τα παιχνίδια της, και ότι τον πρώτο λόγο θα έχει η ίδια και στις οικονομικές αποφάσεις.

Διαφήμιση

Το Hitman μπορεί να μην κάνει πλέον πρωτοσέλιδα όμως είναι πάντα στην επικαιρότητα κυρίως λόγο του υψηλού επιπέδου του gameplay του και κάποιων πρωτοποριακών στοιχείων που περιλάμβανε σε αυτό. Προς το παρόν είναι άγνωστο αν η εταιρία έχει ξεκινήσει να δουλεύει κάποιον επόμενο Hitman τίτλο ή σε κάποιο DLC για το παιχνίδι που ήδη κυκλοφορεί, αλλά μετά από τόσο αγώνα που έδωσε για να κρατήσει υπό τον έλεγχό της την συγκεκριμένη σειρά παιχνιδιών.

Google news

Πηγή

Atlas VPN Wondershare WW

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram