Η τιμή και οι προδιαγραφές του Samsung Galaxy C10 έχουν αποκαλυφθεί

Μοίρασε την γνώση...

Η συσκευή λέγεται πως θα είναι το πρώτο smartphone που θα φέρει τον πρόσφατο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 660.

Οι φήμες για το Samsung Galaxy C10 έχουν κάνει την εμφάνισή του στο διαδίκτυο. Γνωρίζουμε ήδη ότι η συσκευή θα είναι το πρώτο smartphone της Samsung το οποίο θα διαθέτει διπλή κάμερα και τώρα οι πληροφορίες σχετικά με την τιμή και τις προδιαγραφές του επερχόμενου μοντέλου έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με αναφορές που προέρχονται από την Κίνα, η συσκευή φημολογείται ότι θα έρθει με μια τιμή περίπου στα $514. Επίσης, ότι θα έρθει σε δύο εκδόσεις μνήμης ROM 64GB και 128GB. Ακόμη, αναμένεται με μεγάλη οθόνη 6” ιντσών με ανάλυση (ίσως)  FHD.

Η συσκευή αναφέρεται επίσης ότι είναι το πρώτο smartphone που θα φέρει τον νέο επεξεργαστή της Qualcomm Snapdragon 660. Με 6GB μνήμης RAM και μπαταρία 4000mAh. Επιπλέον, η εταιρεία αναφέρει επίσης ότι θα ξεκινήσει και το Galaxy C10 Plus, το οποίο θα διαθέτει τα ίδια χαρακτηριστικά με το Galaxy C10. Η μοναδική διαφορά θα είναι η τεράστια μνήμη RAM στα 8GB (Galaxy C10 Plus).

Ωστόσο, δεν υπάρχουν λεπτομέρειες σχετικά με την επίσημη πρώτη και τη διαθεσιμότητα του επερχόμενου μοντέλου, αλλά πολλές πληροφορίες αναφέρουν ότι θα μπορούσαν να παρουσιαστούν κατά το τρίτο τρίμηνο του έτους…

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com