Η Atari μας ετοιμάζει νέα κονσόλα! Ετοιμαστείτε για ξενύχτια πάλι….!

Μοίρασε την γνώση...

Δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που να μην ξέρει ποια είναι η Atari. Με τις κονσόλες της, μεγάλωσαν εκατομμύρια κόσμος παγκοσμίως. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 70, με πρώτη εμφάνιση στην αγορά το 80 με το θρυλικό πια Atari 2600. Δυστυχώς, μετά το 1993 με την εμπορική αποτυχία του Atari Jaguar, επήλθε η πτώση. Τώρα ο CEO της εταιρείας, Fred Chesnais, αποκάλυψε ότι η εταιρεία ετοιμάζει comeback στον χώρο του console hardware με μία νέα κονσόλα!

Μάλιστα η επιτυχία της εταιρείας ήταν τέτοια που έχει αντιγραφεί άπειρες φορές με παρόμοιες συσκευές να έχουν δωθεί στην αγορά. Δυστυχώς όπως είπαμε, και μετά το 1993, εκεί που η εταιρεία μεσουρανούσε στην αγορά των κονσολών, έγινε κομπάρσος στο ίδιο του το έργο.

Το ευχάριστο πάντως αυτό νέο από τον CEO, σίγουρα θα δώσει μεγάλη χαρά στους παλιούς παίχτες της Atari. Δυστυχώς τα νέα που έχουμε είναι πάρα πολύ λίγα. Έχουμε βρει ένα website που σχετίζεται λέει με το Atari Box. Στην αποκάλυψη που έκανε ο CEO, είπε ότι η νέα αυτή κονσόλα θα χρησιμοποιεί τεχνολογία PC, κάτι που δεν δίνει και ιδιαίτερες πληροφορίες. Αυτή την στιγμή είναι στην τελική ευθεία στην κατασκευή του και ίσως μέχρι το τέλος του καλοκαιριού να έχουμε μία καλύτερη εικόνα περί του τι πρόκειται ακριβώς να δούμε κμαι να περιέχει αυτή η νέα κονσόλα. Το θέμα βέβαια είναι και το τι παιχνίδια θα υποστηρίζει, αφού μία κονσόλα χωρίς εντυπωσιακά παιχνίδια δεν αξίζει τίποτα!

Οπότε μέχρι να έχουμε κάτι ουσιαστικό στα χέρια μας, δείτε το πρώτο teaser trailer για αυτή την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα προσπάθεια…


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com