Η Blizzard και η Twitch.tv ανακοίνωσαν δύο χρόνια αποκλειστικής συνεργασίας!

Μοίρασε την γνώση...

Η Blizzard και η υπηρεσία streaming, Twitch.tv, ήρθαν σε συμφωνία για αποκλειστική μετάδοση του “eSports περιεχομένου των παιχνιδιών της Blizzard”.

Για τα επόμενα δύο χρόνια, το Twitch.tv -που ανήκει στην Amazon από το 2015 – θα είναι η μοναδική πλατφόρμα online streaming που θα έχει το δικαίωμα να μεταδίδει παγκόσμια πρωταθλήματα και μεγάλες εκδηλώσεις από το ”ανταγωνιστικό οικοσύστημα” των παιχνιδιών της Blizzard.

Διαφήμιση

Σε ανακοίνωση Τύπου επιβεβαιώνονται προς το παρόν τα ακόλουθα eSports γεγονότα ως μέρος της συμφωνίας: Heroes of the Storm Global Championship, StarCraft II World Championship Series, Hearthstone Championship Tour, Hearthstone Global Games, World of Warcraft Arena Championship, Overwatch APEX League, Overwatch Premier Series.

Google news

H Blizard κατάφερε τα τελευταία τρία χρόνια να γίνει κυρίαρχος στον χώρο των eSports με τη μία επιτυχία μετά την άλλη, με παιχνίδια όπως το Overwatch και το Hearthstone [ενώ το Heroes of the Storm ακόμα παλεύει να καθιερωθεί στον χώρο των MOBA] να βρίσκονται διαρκώς στα πέντε κορυφαία από άποψη θεατών και πωλήσεων.

Atlas VPN Blackshark WW

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram