Η Blizzard και η Twitch.tv ανακοίνωσαν δύο χρόνια αποκλειστικής συνεργασίας!

Μοίρασε την γνώση...

Η Blizzard και η υπηρεσία streaming, Twitch.tv, ήρθαν σε συμφωνία για αποκλειστική μετάδοση του “eSports περιεχομένου των παιχνιδιών της Blizzard”.

Για τα επόμενα δύο χρόνια, το Twitch.tv -που ανήκει στην Amazon από το 2015 – θα είναι η μοναδική πλατφόρμα online streaming που θα έχει το δικαίωμα να μεταδίδει παγκόσμια πρωταθλήματα και μεγάλες εκδηλώσεις από το ”ανταγωνιστικό οικοσύστημα” των παιχνιδιών της Blizzard.

Σε ανακοίνωση Τύπου επιβεβαιώνονται προς το παρόν τα ακόλουθα eSports γεγονότα ως μέρος της συμφωνίας: Heroes of the Storm Global Championship, StarCraft II World Championship Series, Hearthstone Championship Tour, Hearthstone Global Games, World of Warcraft Arena Championship, Overwatch APEX League, Overwatch Premier Series.

H Blizard κατάφερε τα τελευταία τρία χρόνια να γίνει κυρίαρχος στον χώρο των eSports με τη μία επιτυχία μετά την άλλη, με παιχνίδια όπως το Overwatch και το Hearthstone [ενώ το Heroes of the Storm ακόμα παλεύει να καθιερωθεί στον χώρο των MOBA] να βρίσκονται διαρκώς στα πέντε κορυφαία από άποψη θεατών και πωλήσεων.

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com