Η Gigabyte αποκάλυψε την Aorus GTX 1080 Ti Waterforce WB Xtreme Edition

Μοίρασε την γνώση...

Η Aorus GTX 1080 Ti Waterforce WB Xtreme Edition είναι μια κορυφαία πρόταση για extreme gamers, που επιθυμούν υψηλές επιδόσεις και αθόρυβη λειτουργία.

Geekbuying WW

H Gigabyte διέθεσε μια παραλλαγή της κορυφαίας κάρτας γραφικών της, Aorus GeForce GTX 1080 Ti Xtreme Edition, η οποία ενσωματώνει water-bock, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με αντλίες.

Διαφήμιση

To water-block της Aorus GTX 1080 Ti Waterforce WB Xtreme Edition, όπως αυτή ονομάζεται, είναι κατασκευασμένο από επινικελωμένο χαλκό, με το επάνω μέρος να αποτελείται από διαφανές ακρυλικό υλικό και να διαθέτει φωτισμό από RGB LED.

Google news

Όσον αφορά στην ίδια την κάρτα, η Aorus GTX 1080 Ti Waterforce WB Xtreme Edition έρχεται με χρονισμό πυρήνα τα 1.607 MHz [1.721 Mhz σε λειτουργία Boost], ενώ υποστηρίζει προφίλ υπερχρονισμού, που μπορεί να εφαρμόσει συχνότητες 1.632 MHz και 1.746 MHz σε Boost. Η Gigabyte πάντως δεν έχει επέμβει στη συχνότητα της RAM, που παραμένει στα 11 Ghz.

Gshopper Many GEOs Hekka

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram