Η Google ενισχύει τα μέτρα ασφαλείας στο Gmail

Μοίρασε την γνώση...

Τα νέα μέτρα ασφαλείας του Gmail προστατεύουν ακόμα περισσότερο τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών του, μιας και πλέον θα ελέγχει όλα τα συνημμένα αρχεία που μπορεί να έχει λάβει ο χρήστης στο Inbox του και θα μπλοκάρει αυτά που σχετίζονται με αυξημένο κίνδυνο, όπως για παράδειγμα είναι εκτελέσιμα αρχεία (.exe) και τα Javascript (.js).

Η Google έχει υιοθετήσει αυτή την πολιτική εδώ και αρκετούς μήνες όμως υπάρχουν ακόμα κάποιοι τρόποι τους οποίους μπορεί κάποιος να εκμεταλλευτεί και να στείλει ένα τέτοιο συνημμένο αρχείο μέσα στο email.

Επίσης η Google θα μπορεί πλέον να συσχετίσει τα email με τα συνημμένα και τους αποστολείς τους έτσι ώστε να μπορεί να προβλέψει και να προφυλάσσει καλύτερα το Gmail από κάποιο κακόβουλο λογισμικό.
Τέλος η ενσωμάτωση του machine learning στο Gmail θα φέρει σημαντική αύξηση των email που θα απορρίπτονται και σύμφωνα με την Google θα φέρει ακρίβεια 99.9% στα emails που καταλήγουν στα spam όταν τώρα το ποσοστό αυτό κυμαίνεται μεταξύ 50-70%.

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com