Η Google ενισχύει τα μέτρα ασφαλείας στο Gmail

Μοίρασε την γνώση...

Τα νέα μέτρα ασφαλείας του Gmail προστατεύουν ακόμα περισσότερο τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών του, μιας και πλέον θα ελέγχει όλα τα συνημμένα αρχεία που μπορεί να έχει λάβει ο χρήστης στο Inbox του και θα μπλοκάρει αυτά που σχετίζονται με αυξημένο κίνδυνο, όπως για παράδειγμα είναι εκτελέσιμα αρχεία (.exe) και τα Javascript (.js).

Geekbuying WW

Η Google έχει υιοθετήσει αυτή την πολιτική εδώ και αρκετούς μήνες όμως υπάρχουν ακόμα κάποιοι τρόποι τους οποίους μπορεί κάποιος να εκμεταλλευτεί και να στείλει ένα τέτοιο συνημμένο αρχείο μέσα στο email.

Διαφήμιση

Επίσης η Google θα μπορεί πλέον να συσχετίσει τα email με τα συνημμένα και τους αποστολείς τους έτσι ώστε να μπορεί να προβλέψει και να προφυλάσσει καλύτερα το Gmail από κάποιο κακόβουλο λογισμικό.
Τέλος η ενσωμάτωση του machine learning στο Gmail θα φέρει σημαντική αύξηση των email που θα απορρίπτονται και σύμφωνα με την Google θα φέρει ακρίβεια 99.9% στα emails που καταλήγουν στα spam όταν τώρα το ποσοστό αυτό κυμαίνεται μεταξύ 50-70%.

Google news

Πηγή

Gshopper Many GEOs ChicMe WW

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram