Η HMD Global θ’ αναβαθμίσει τα Nokia 3, 5, 6 σε Android O τους επόμενους μήνες!

Μοίρασε την γνώση...

Αναμενόμενο ήταν για τόσο νέες συσκευές, αλλά και πάλι, είναι ικανοποιητικό να το βλέπεις επίσημο, έτσι δεν είναι; Η HMD Global λοιπόν επιβεβαίωσε σήμερα τις φήμες που ήθελαν τα Nokia 3, Nokia 5 και Nokia 6 να αναβαθμίζονται στη νεότερη έκδοση του λειτουργικού της Google, γνωστής ως Android O.

 Η Google δουλεύει ήδη εντατικά πάνω στην συγκεκριμένη έκδοση η οποία αναμένεται να διατεθεί επίσημα κάποια στιγμή μέσα στο τρίτο τρίμηνο του έτους, χωρίς όμως να είναι γνωστό το πότε ακριβώς. Ίσως για αυτόν τον λόγο λοιπόν η HMD Global απέφυγε να μας δώσει ημερομηνίες αναβάθμισης των συσκευών της, το σίγουρο είναι όμως οτι οι συσκευές αυτές (μαζί με το Nokia 9 που περιμένουμε πως και πως) θα αναβαθμιστούν μέχρι το τέλος του έτους.

Διαφήμιση

Πηγή

Google news

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram