Η Lenovo παρουσίασε εντυπωσιακό concept laptop με εύκαμπτη οθόνη [Video]

Μοίρασε την γνώση...

Η Lenovo έχει μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή υβριδικών και αναδιπλώμενων laptops/tablets, επομένως, δεν προκαλεί μεγάλη εντύπωση ότι θα επιχειρήσει στο μέλλον να δημιουργήσει μια τέτοια συσκευή που θα διαθέτει εύκαμπτη και αναδιπλώμενη οθόνη.

Geekbuying WW

Η εταιρεία αποκάλυψε το πολύ εντυπωσιακό concept της στη χθεσινοβραδινή εκδήλωση Lenovo Transform στη Νέα Υόρκη και δήλωσε ότι θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα με τη χρήση προηγμένων υλικών και νέων τεχνολογιών για τις οθόνες.

Διαφήμιση

Στην εικόνα που βλέπουμε διακρίνεται το παραδοσιακό πληκτρολόγιο των ThinkPads με το κεντρικό κουμπί TrackPoint, αλλά το πράγμα αλλάζει σε ό,τι αφορά την οθόνη και τις υπόλοιπες λειτουργίες διαχείρισης, καθώς η Lenovo ισχυρίζεται ότι μια τέτοια συσκευή θα είναι πλήρως διαχειρίσιμη με γραφίδα και φωνητικές εντολές.

Google news

Από concepts δεν έχουμε παράπονο, από πραγματικές υλοποιήσεις πάσχουμε…

Gshopper Many GEOs AliExpress WW

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram