Η Metropolitan Police του Λονδίνου δηλώνει φανατικά Windows XP! Ξέρει κάτι που δεν ξέρουμε!?

Μοίρασε την γνώση...

Τα Windows XP δεν έχουν αναβαθμιστεί από το 2014, αλλά αυτό δεν λέει και πολλά για την Metropolitan Police του Λονδίνου που δεν βιάζεται να αναβαθμίσει σε νεότερο λειτουργικό σύστημα. 

Geekbuying WW

Οι τοπικοί αστυνομικοί εξακολουθούν να τρέχουν τα Windows XP σε 18.000 από τους 32.751 υπολογιστές που διαθέτουν συνολικά στην κατοχή τους. Από την άλλη πλευρά, ο δήμαρχος Sadiq Khan αναφέρει ότι ήδη έχει προγραμματιστεί η αναβάθμιση σε υποστηριζόμενες εκδόσεις Windows, χωρίς όμως να διευκρινιστεί η ακριβής ημερομηνία. Βέβαια, η τήρηση προθεσμιών δεν είναι κάτι που χαρακτηρίζει την Met Police  καθώς οι αστυνομικές δυνάμεις σχεδίαζαν αρχικά να αναβαθμίσουν όλους τους υπολογιστές σε Windows 8 έως το Μάρτιο του 2016 κάτι που όμως δεν έγινε ποτέ.

Διαφήμιση

Επειδή λοιπόν δεν ήταν συνεπείς στην αρχική τους δήλωση αποφάσισαν να ολοκληρώσουν την μετάβαση σε νεότερες εκδόσεις Windows. Μην βιάζεστε όμως, τα Windows 10, όχι, δεν πέρασαν από το μυαλό τους. Η Met Police αποφάσισε ότι η καταλληλότερη επιλογή είναι τα Windows 8,1. Αλλά ακόμα και αυτή η μετάβαση φαίνεται να βρίσκει γκρεμό. Πολλοί είναι εκείνοι που ελπίζουν οι αναβαθμίσεις να γίνουν πριν εμφανιστούν νέες επιθέσεις όπως το Wannacry και το Petya που αποτελούν τεράστιες απειλές ακόμα και για τα προχωρημένα συστήματα Windows.

Google news

«Η Met Police εργάζεται για την αναβάθμιση λογισμικού αλλά την παρούσα περίοδο αποτελεί ένα δύσκολο κατόρθωμα. Κρίνεται αναγκαίο να δοθούν στην αστυνομία οι κατάλληλοι οικονομικοί πόροι για να προλάβει την αποφυγή των μελλοντικών κυβερνοεπιθέσεων» αναφέρει ο Steve O’Connell.

Wondershare WW Govee Many GEOs

Την δεδομένη στιγμή, μονό 8 υπολογιστές την αστυνομίας τρέχουν σε Windows 10, το τελευταίο λειτουργικό της Microsoft που θεωρείται το πιο ασφαλές. Τα Windows 8.1 θα συνεχίσουν να λαμβάνουν ενημερώσεις ασφαλείας μέχρι το 2023.

ΠηγήΜοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram